притисни ентер »

Овие жени уживаат повеќе во с*ксот од останатите
Овие жени уживаат повеќе во с*ксот од останатите

Овие жени уживаат повеќе во с*ксот од останатите

Овие жени уживаат повеќе во с*ксот од останатите Некои жени имаат повеќе задоволство во сексот, за разлика од останатите, а според научниците, причина за тоа е ширината на колковите за дамите. Жените со пошироки колкови имаат повеќе сексуални партнери. Освен тоа, според најновите истражувања, тие и полесно се породуваат. За широки колкови се сметаат