притисни ентер »

ГО ЗАПАЛИ ИНСТАГРАМ: Новото жешко видео од Кендал Џенер доби 7 милиони лајкови
ГО ЗАПАЛИ ИНСТАГРАМ: Новото жешко видео од Кендал Џенер доби 7 милиони лајкови

ГО ЗАПАЛИ ИНСТАГРАМ: Новото жешко видео од Кендал Џенер доби 7 милиони лајкови

Кендал Џенер на својот инстаграм профил објави жешко видео и за кратко време доби над 7 милиони лајкови. Манекенката втора година по ред ја добива титулата модел на годината, а заради нејзината популарност е заштитно лице на голем број познати брендови. Во продолжение погледнете го жешкото видео на Кендал ... View this post on Instagram i do my own

ГО ЗАПАЛИ ИНСТАГРАМ: Новото жешко видео од Кендал Џенер доби 7 милиони лајкови

ГО ЗАПАЛИ ИНСТАГРАМ: Новото жешко видео од Кендал Џенер доби 7 милиони лајкови

Кендал Џенер на својот инстаграм профил објави жешко видео и за кратко време доби над 7 милиони лајкови. Манекенката втора година по ред ја добива титулата модел на годината, а заради нејзината популарност е заштитно лице на голем број познати брендови. Во продолжение погледнете го жешкото видео на Кендал ... View this post on Instagram i do my own

Кендал Џенер објави врели видеа во бикини кои добија 7 милиони лајкови за еден ден

Кендал Џенер објави врели видеа во бикини кои добија 7 милиони лајкови за еден ден

инстаграм Моделот Кендал Џенер објави нови разголени видео снимки  на нејзиниот профил на Инстаграм каде рекламира бикини. Втора година по ред, Кендал е прогласена за модел на годината. Во прилог на тоа што чекори на скоро секоја модна ревија достојна да се спомене, таа е лице на многу познати брендови. Слабоста на манекенката која според многумина

Кендал Џенер објави врели видеа во бикини кои за само неколку часа собраа повеќе од 7 милиони лајкови!

Кендал Џенер објави врели видеа во бикини кои за само неколку часа собраа повеќе од 7 милиони лајкови!

Кендал Џенер објави нови разголени видео снимки  на нејзиниот профил на Инстаграм. Воедно втора година по ред, Кендал е прогласена за модел на годината. Во прилог на тоа што чекори на скоро секоја модна ревија достојна да се спомене, таа е лице на многу познати брендови. Слабоста на манекенката која според многумина граничи со анорексија, е честа тема