притисни ентер »

Познатата актерка ја промени фризурата
Познатата актерка ја промени фризурата

Познатата актерка ја промени фризурата

Глумицата Кејти Холмс најчесто ја гледаме со собрана и врзана коса... Изгледа дека холивудската актерка одлучила да направи целосна промена, да ја пушти косата и да направи локни што одлично и стојат. Со ваква фризура досега не сме ја виделе, секоја чест за промената на стилот!

Кики, pixie cut или бандана: Која фризура била најпопуларна во годината кога сте родени?

Кики, pixie cut или бандана: Која фризура била најпопуларна во годината кога сте родени?

Секогаш се менуваат, тие го претставуваат расположението и модата на точно време во историјата. Од „пудлица“ фризура до панк стилови или елегантни локни - секоја година жените смислуваат нешто ново и свежо. Поголемиот број од тие стилови станаа легендарни и никогаш нема да бидат заборавени. Во продолжение може да ги видите највпечатливите и најпопуларните

Кики, pixie cut или бандана: Која фризура била најпопуларна во годината кога сте родени?

Кики, pixie cut или бандана: Која фризура била најпопуларна во годината кога сте родени?

Секогаш се менуваат, тие го претставуваат расположението и модата на точно време во историјата. Од „пудлица“ фризура до панк стилови или елегантни локни - секоја година жените смислуваат нешто ново и свежо. Поголемиот број од тие стилови станаа легендарни и никогаш нема да бидат заборавени. Во продолжение може да ги видите највпечатливите и најполуварните