притисни ентер »

„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ
„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ

„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ

Кошаркарот Мирко Миличевиќ играл заедно со легендарниот Дражен Петровиќ во хрватска Цибона. По толку години од страшната сообраќајка која беше кобна за „кошаркарскиот Моцарт“, Миличевиќ тврди дека ја предвидел сообраќајката во Германија, тој 7 јуни 1993 година. „Ова го немам кажано на никого досега. Дражен беше мој драг пријател, во 1990-та година

„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ

„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ

Кошаркарот Мирко Миличевиќ играл заедно со легендарниот Дражен Петровиќ во хрватска Цибона. По толку години од страшната сообраќајка која беше кобна за „кошаркарскиот Моцарт“, Миличевиќ тврди дека ја предвидел сообраќајката во Германија, тој 7 јуни 1993 година. „Ова го немам кажано на никого досега. Дражен беше мој драг пријател, во 1990-та година

„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ

„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ

" alt= " alt= Кошаркарот Мирко Миличевиќ играл заедно со легендарниот Дражен Петровиќ во хрватска Цибона. По толку години од страшната сообраќајка која беше кобна за „кошаркарскиот Моцарт“, Миличевиќ тврди дека ја предвидел сообраќајката во Германија, тој 7 јуни 1993 година. „Ова го немам кажано на никого досега. Дражен беше мој драг пријател, во 1990-та

„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ

„Брате мој, те чека сообраќајна несреќа“ – му рекол соиграч на Дражен Петровиќ

" alt= Кошаркарот Мирко Миличевиќ играл заедно со легендарниот Дражен Петровиќ во хрватска Цибона. По толку години од страшната сообраќајка која беше кобна за „кошаркарскиот Моцарт“, Миличевиќ тврди дека ја предвидел сообраќајката во Германија, тој 7 јуни 1993 година. „Ова го немам кажано на никого досега. Дражен беше мој драг пријател, во 1990-та

Шокантно откритие: Му ја предвидов собраќајната несреќа на Дражен Петровиќ!

Шокантно откритие: Му ја предвидов собраќајната несреќа на Дражен Петровиќ!

Марко Миличевиќ е поранешен кошаркар, а сега за српски „Телеграф“ откри приказна за која како што кажува тој претходно на никој не му ја открил. Во својата кариера, Миличевиќ играше кошаркар во шест земји и за 12 клубови, зборува седум јазици, а каирерата ја заврши на 44 години. Најдобри коефициенти! Играј на BET365 ТУКА! Во поголемото интервју најголемо

„Му предвидев на Дражен дека ќе загине во сообраќајка - три години пред тоа да се случи!“

„Му предвидев на Дражен дека ќе загине во сообраќајка - три години пред тоа да се случи!“

Марко Миличевиќ е некогашен репрезентативец на поранешна СФР Југославија, кој во кариерата има играно за голем број познати европски клубови и кој пред триесетина година беше соиграч со легендарниот Дражен Петровиќ, за кого деновиве во јавноста сподели досега непознато сведоштво. Србинот со турски пасош тврди дека ја предвидел несреќата во која загина

Му реков на Дражен Петровиќ: „Брате мој, те чека сообраќајна несреќа, Бог нека е со тебе“, исповед на легендрниот Мирко Миличевиќ

Му реков на Дражен Петровиќ: „Брате мој, те чека сообраќајна несреќа, Бог нека е со тебе“, исповед на легендрниот Мирко Миличевиќ

Му реков на Дражен Петровиќ: „Брате мој, те чека сообраќајна несреќа, Бог нека е со тебе“, исповед на легендрниот Мирко Миличевиќ Кошаркарот Мирко Миличевиќ кои играше заедно со Дражен Петровиќ во Цибона денеска тврди дека ја предвидел сообраќајната несреќа на Петровиќ во Германија на 7 јуни 1993-та година каде на лице место загина најдобриот хрватски

Му реков на Дражен Петровиќ: „Брате мој, те чека сообраќајна несреќа, Бог нека е со тебе“, исповед на легендрниот Мирко Миличевиќ

Му реков на Дражен Петровиќ: „Брате мој, те чека сообраќајна несреќа, Бог нека е со тебе“, исповед на легендрниот Мирко Миличевиќ

Кошаркарот Мирко Миличевиќ кои играше заедно со Дражен Петровиќ во Цибона денеска тврди дека ја предвидел сообраќајната несреќа на Петровиќ во Германија на 7 јуни 1993-та година каде на лице место загина најдобриот хрватски кошаркар на сите времиња. -Ова го немам кажано на никого досега. Дражен беше мој драг пријател, во 1990-та година му реков дека