притисни ентер »

Каде ќе нема струја викендов
Каде ќе нема струја викендов

Каде ќе нема струја викендов

Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота, недела и понеделник 17 18 и 19 10 2020 Почеток Краj КЕЦ Адреса 2020-10-19 09:15:00 2020-10-19 12:30:00 Гостивар ГОСТИВАР: индустриска зона покрај автопат Гостивар - Тетово, потрошувачи од клучката за с.Неготино кон Тетово. 2020-10-19 09:00:00 2020-10-19 15:00:00 Гостивар ГОСТИВАР: с.Чегране, с

Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота, недела и понеделник 17 18 и 19 10 2020

Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота, недела и понеделник 17 18 и 19 10 2020

Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота, недела и понеделник 17 18 и 19 10 2020 Почеток Краj КЕЦ Адреса 2020-10-19 09:15:00 2020-10-19 12:30:00 Гостивар ГОСТИВАР: индустриска зона покрај автопат Гостивар - Тетово, потрошувачи од клучката за с.Неготино кон Тетово. 2020-10-19 09:00:00 2020-10-19 15:00:00 Гостивар ГОСТИВАР: с.Чегране, с

Село Орланци утре без струја

Село Орланци утре без струја

Село Орланци утре без струја Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 17.10.2020 година ( сабота ) без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 10:00-12:00 часот без електрична енергија ќе остане дел од с.Орланци. (општина Арачиново)

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 16.10.2020 година ( петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници: • од 08:00 до 12:30 часот,: дел од село Ракотинци кај црквата. ( Општина Сопиште ) • од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво. ( Општина Чучер Сандево ) • од 09:00 до 14:30 часот, дел од с.Мирковци, школото

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 16.10.2020 година ( петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници: • од 08:00 до 12:30 часот,: дел од село Ракотинци кај црквата. ( Општина Сопиште ) • од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво. ( Општина

Поради тeхнички зaфати делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево ќе останат бeз струја

Поради тeхнички зaфати делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево ќе останат бeз струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 16.10.2020 година ( петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници: • од 08:00 до 12:30 часот,: дел од село Ракотинци кај црквата. ( Општина Сопиште ) • од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво. ( Општина Чучер Сандево ) • од 09:00 до 14:30 часот, дел од с.Мирковци, школото

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат  дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот,

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот,

Делови од скопските општини утре ќе останат без струја

Делови од скопските општини утре ќе останат без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат  дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот,