притисни ентер »

Тјунерите веќе испорачуваат за Volkswagen Golf 8
Тјунерите веќе испорачуваат за Volkswagen Golf 8

Тјунерите веќе испорачуваат за Volkswagen Golf 8

Volkswagen поставува главен нагласок на новото дигитално искуство во новиот Golf. Но, осмото поколение на моделот не ги напушта традиционалните вредности. Волфсбург ветува врвна управливост и возни својства кај Volkswagen Golf 8 , во комбинација со директно и прецизно управување. Сега се јави и ABT Sportsline, со првите производи за тјунирање што се