притисни ентер »

Закани за бомби во 35 трговски центри и 30 медицински установи во Русија
Закани за бомби во 35 трговски центри и 30 медицински установи во Русија

Закани за бомби во 35 трговски центри и 30 медицински установи во Русија

Речиси 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург добиле анонимни закани за бомби, изјави извор од одделот за итни случаи за ТАСС. Друг извор за ТАСС потврди дека во тек се евакуации во два трговски центра. Заедничката служба за медиуми на судовите за правда во Санкт Петербург претходно извести за евакуација на судовите кога добила

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 болници во Санкт Петербург

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 болници во Санкт Петербург

Ниту една закана со бомба не е потврдена. Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петрбург примиле анонимни закани за подметнати бомби, за Тасс изјави извор од Итната служба. – Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи ги примиле писмата со закана за подметната бомба – изјави неименуваниот извор. Друг извор за Тасс кажа дека

Анонимни пријави за бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Анонимни пријави за бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петрбург примиле анонимни закани за подметнати бомби, за Тасс изјави извор од Итната служба. -Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи ги примиле писмата со закана за подметната бомба, изјави неименуваниот извор. Друг извор за Тасс кажа дека во тек е евакуација во трговските центри

Закани за бомби во трговски центри и медицински установи во Русија

Закани за бомби во трговски центри и медицински установи во Русија

Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург добиле анонимни закани за бомби, изјави извор од одделот за итни случаи за „ТАСС“. Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи добиле писма со закана за бомба, изјави неименуван извор. Друг извор за „ТАСС“ потврди дека во тек се евакуации во два трговски центри. Заедничката

Закани за бомби во 35 трговски центри и 30 медицински установи во Русија

Закани за бомби во 35 трговски центри и 30 медицински установи во Русија

Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург добиле анонимни закани за бомби, изјави извор од одделот за итни случаи за „ТАСС“. Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи добиле писма со закана за бомба, изјави неименуван извор. Друг извор за „ТАСС“ потврди дека во тек се евакуации во два трговски центри. Заедничката

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петрбург примиле анонимни закани за подметнати бомби, за Тасс изјави извор од Итната служба. -Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи ги примиле писмата со закана за подметната бомба, изјави неименуваниот извор. Друг извор за Тасс кажа дека во тек е евакуација во трговските центри

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петрбург примиле анонимни закани за подметнати бомби, за Тасс изјави извор од Итната служба. -Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи ги примиле писмата со закана за подметната бомба, изјави неименуваниот извор. Друг извор за Тасс кажа дека во тек е евакуација во трговските центри

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петрбург примиле анонимни закани за подметнати бомби, за Тасс изјави извор од Итната служба. -Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи ги примиле писмата со закана за подметната бомба, изјави неименуваниот извор. Друг извор за Тасс кажа дека во тек е евакуација во трговските центри

Закани за бомби во 35 трговски центри и 30 медицински установи во Русија

Закани за бомби во 35 трговски центри и 30 медицински установи во Русија

Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург добиле анонимни закани за бомби, изјави извор од одделот за итни случаи за „ТАСС“. Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи добиле писма со закана за бомба, изјави неименуван извор. Друг извор за „ТАСС“ потврди дека во тек се евакуации во два трговски центри. Заедничката

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Анонимни пријави за подметнати бомби во 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петербург

Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи во Санкт Петрбург примиле анонимни закани за подметнати бомби, за Тасс изјави извор од Итната служба. -Околу 30 трговски центри и 35 медицински установи ги примиле писмата со закана за подметната бомба, изјави неименуваниот извор. Друг извор за Тасс кажа дека во тек е евакуација во трговските центри