притисни ентер »

Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување
Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарско-македонската трговско-индустриска комора упати Декларација до премиерите на Северна Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Стефан Јанев во која се изразува загриженост од „негативното влијание врз деловната клима и трговските односи меѓу двете братски држави“ и се апелира за надминување на политичката криза и економско поврзување. Како што

Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарско-македонската трговско-индустриска комора упати Декларација до премиерите на Северна Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Стефан Јанев во која се изразува загриженост од „негативното влијание врз деловната клима и трговските односи меѓу двете братски држави“ и се апелира за надминување на политичката криза и економско поврзување. Како што

Бугарско-македонска комора: Изразуваме загриженост за негативното влијание врз деловната клима  меѓу двете братски држави

Бугарско-македонска комора: Изразуваме загриженост за негативното влијание врз деловната клима меѓу двете братски држави

Бугарско-македонската трговско-индустриска комора упати Декларација до премиерите на Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Стефан Јанев во која се изразува загриженост од „негативното влијание врз деловната клима и трговските односи меѓу двете братски држави“ и се апелира за надминување на политичката криза и економско поврзување. Како што јави дописникот

Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарско-македонската трговско-индустриска комора упати Декларација до премиерите на Северна Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Стефан Јанев во која се изразува загриженост од „негативното влијание врз деловната клима и трговските односи меѓу двете братски држави“ и се апелира за надминување на политичката криза и економско поврзување. Како што

Бугарско-македонска комора со декларација до премиерите Заев и Јанев за економско поврзување

Бугарско-македонска комора со декларација до премиерите Заев и Јанев за економско поврзување

Бугарско-македонската трговско-индустриска комора апелира за надминување на политичката криза меѓу, како што се наведува, двете братски држави Бугарско-македонската трговско-индустриска комора упати декларација до премиерите на Северна Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Стефан Јанев, во која се изразува загриженост од „негативното влијание врз

Бугарско-македонска комора бара да се надмине политичката криза и да се забрза економско поврзување

Бугарско-македонска комора бара да се надмине политичката криза и да се забрза економско поврзување

Бугарско-македонската трговско-индустриска комора упати Декларација до премиерите на Северна Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Стефан Јанев во која се изразува загриженост од „негативното влијание врз деловната клима и трговските односи меѓу двете братски држави“ и се апелира за надминување на политичката криза и економско поврзување. Како што

Бугарско-македонска комора: Заев и Јанев да ја надминат политичката криза, да се поврземе економски

Бугарско-македонска комора: Заев и Јанев да ја надминат политичката криза, да се поврземе економски

Бугарско-македонска комора: Заев и Јанев да ја надминат политичката криза, да се поврземе економски Ж.Н. Пред 4 минути Бугарско-македонската трговско-индустриска комора упати Декларација до премиерите на Северна Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Стефан Јанев, во која се изразува загриженост од „негативното влијание врз деловната клима и трговските

Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарско-македонската трговско-индустриска комора упати Декларација до премиерите на Северна Македонија и на Бугарија, Зоран Заев и Стефан Јанев во која се изразува загриженост од „негативното влијание врз деловната клима и трговските односи меѓу двете братски држави“ и се апелира за надминување на политичката криза и економско поврзување. Како што