притисни ентер »

ЦЕЛ ТВИТЕР СЕ ПОТСМЕВА: Медицинска сестра тврди дека откако се вакцинирала станала магнет
ЦЕЛ ТВИТЕР СЕ ПОТСМЕВА: Медицинска сестра тврди дека откако се вакцинирала станала магнет

ЦЕЛ ТВИТЕР СЕ ПОТСМЕВА: Медицинска сестра тврди дека откако се вакцинирала станала магнет

На популарната ТикТок мрежа изминатиов период се објавија многу видеа на кои корисниците тврдат дека вакцината против ковид ги „магнетизирала“. Медицинската сестра Џоана Оверхолт од Охајо е една од нив. Таа дури го изнесе своето тврдење и пред Министерството за здравство, и се обиде да го докаже тоа со потпирање клуч и шнола на вратот. „Можете ли да

ЦЕЛ ТВИТЕР СЕ ПОТСМЕВА: Медицинска сестра тврди дека откако се вакцинирала станала магнет

ЦЕЛ ТВИТЕР СЕ ПОТСМЕВА: Медицинска сестра тврди дека откако се вакцинирала станала магнет

На популарната ТикТок мрежа изминатиов период се објавија многу видеа на кои корисниците тврдат дека вакцината против ковид ги „магнетизирала“. Медицинската сестра Џоана Оверхолт од Охајо е една од нив. Таа дури го изнесе своето тврдење и пред Министерството за здравство, и се обиде да го докаже тоа со потпирање клуч и шнола на вратот. „Можете ли да

Медицинска сестра тврди дека откако се вакцинирала, станала магнет- цел свет се подбива

Медицинска сестра тврди дека откако се вакцинирала, станала магнет- цел свет се подбива

Медицинската сестра Џоана Оверхолт од Охајо е една од нив. Таа дури го изнесе своето тврдење и пред Министерството за здравство, и се обиде да го докаже тоа со потпирање клуч и шнола на вратот. „Можете ли да го објасните ова? ги праша присутните на очигледно неуспешната демонстрација. Wow. An anti-vaccine nurse in Ohio tried to prove the Vaccines Cause

Медицинска сестра се обидела да докаже дека вакцината против ковид-19 ја претворила во магнет, па цел Твитер и се смееше

Медицинска сестра се обидела да докаже дека вакцината против ковид-19 ја претворила во магнет, па цел Твитер и се смееше

Многу тиктокери во последните неколку дена објавија видеа во кои тврдат дека вакцината против Ковид-19 ги „магнетизирала“. Медицинската сестра Џоана Оверхолт од Охајо е една од нив. Таа своето тврдење го изнела дури и пред министерството за здравство, а се обидела да го докаже истото прилепувајќи клуч и шнола на вратот. „Можете ли да го објасните ова

Медицинска сестра се обидела да докаже дека вакцината против Ковид-19 ја претворила во магнет, цел Твитер се потсмева со неа

Медицинска сестра се обидела да докаже дека вакцината против Ковид-19 ја претворила во магнет, цел Твитер се потсмева со неа

Многу Тиктокери во последните неколку дена објавија видеа во кои тврдат дека вакцината против Ковид-19 ги „магнетизирала“. Медицинската сестра Џоана Оверхолт од Охајо е една од нив. Таа своето тврдење го изнела дури и пред министерството за здравство, а се обидела да го докаже истото прилепувајќи клуч и шнола на вратот. „Можете ли да го објасните ова

Медицинска сестра се обидела да докаже дека вакцината против Ковид-19 ја претворила во магнет, цел Твитер се потсмева со неа

Медицинска сестра се обидела да докаже дека вакцината против Ковид-19 ја претворила во магнет, цел Твитер се потсмева со неа

Многу Тиктокери во последните неколку дена објавија видеа во кои тврдат дека вакцината против Ковид-19 ги „магнетизирала“. Медицинската сестра Џоана Оверхолт од Охајо е една од нив. Таа своето тврдење го изнела дури и пред министерството за здравство, а се обидела да го докаже истото прилепувајќи клуч и шнола на вратот. „Можете ли да го објасните ова

Медицинска сестра се обидела да докаже дека вакцината против Ковид-19 ја претворила во магнет,но стана мета на критики и потсмев

Медицинска сестра се обидела да докаже дека вакцината против Ковид-19 ја претворила во магнет,но стана мета на критики и потсмев

Многу Тиктокери во последните неколку дена објавија видеа во кои тврдат дека вакцината против Ковид-19 ги „магнетизирала“. Медицинската сестра Џоана Оверхолт од Охајо е една од нив. Таа своето тврдење го изнела дури и пред министерството за здравство, а се обидела да го докаже истото прилепувајќи клуч и шнола на вратот. „Можете ли да го објасните ова