притисни ентер »

Ресите се вратија во мода, сега вака се носат: Тренд кој или се обожава или не се толерира!
Ресите се вратија во мода, сега вака се носат: Тренд кој или се обожава или не се толерира!

Ресите се вратија во мода, сега вака се носат: Тренд кој или се обожава или не се толерира!

Преубава комбинација на преубавата Шарлиз Терон Преубавата актерка Шарлиз Терон се појави во фустан поради кој сите погледи беа вперени во неа! Имено, фаталната русокоса носеше долг фустан целосно покриен со реси со различна должина на едното рамо, што толку заводливо „танцуваа“ околу актерката секогаш кога таа ќе направеше било какво движење. Шарлиз