притисни ентер »

И оваа година Семос Едукација доделува СТИПЕНДИИ за најбараните IT професии
И оваа година Семос Едукација доделува СТИПЕНДИИ за најбараните IT професии

И оваа година Семос Едукација доделува СТИПЕНДИИ за најбараните IT професии

Семос Едукација веќе 10 години по ред доделува стипендии за најпопуларните IT професии во светот. Како и секогаш Семос Едукација овие стипендии делумно ги обезбедува преку својата партнерска мрежа како долгогодишен партнер и авторизиран тренинг и тестинг центар на: Microsoft, Oracle, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python и други светски познати брендови.

И оваа година Семос Едукација доделува стипендии за најбараните IT професии

И оваа година Семос Едукација доделува стипендии за најбараните IT професии

Заедно со најреномираните светски IT брендови: Microsoft, Oracle, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python Семос Едукација веќе 10 години по ред доделува стипендии за најпопуларните IT професии во светот. Како и секогаш Семос Едукација овие стипендии делумно ги обезбедува преку својата партнерска мрежа како долгогодишен партнер и авторизиран тренинг и тестинг

И’ оваа година Семос Едукација доделува СТИПЕНДИИ за најбараните IT професии

И’ оваа година Семос Едукација доделува СТИПЕНДИИ за најбараните IT професии

Заедно со најреномираните светски IT брендови: Microsoft, Oracle, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python Семос Едукација веќе 10 години по ред доделува стипендии за најпопуларните IT професии во светот. Како и секогаш Семос Едукација овие стипендии делумно ги обезбедува преку својата партнерска мрежа како долгогодишен партнер и авторизиран тренинг и тестинг