притисни ентер »

Брак и принова по 5 години врска: Милица Тодоровиќ се мажи
Брак и принова по 5 години врска: Милица Тодоровиќ се мажи

Брак и принова по 5 години врска: Милица Тодоровиќ се мажи

Наскоро пред олтарот. Милица Тодоровиќ и Милош Пауновиќ уживаат во хармонична и стабилна врска со години, но како што пејачката открива се почесто разговараат за семејството и децата. „Да ви ја кажам вистината, во последно време, Милош и јас зборуваме за брак и деца. Веќе сме пет години заедно, па да видиме каде сме. Ние одлучивме да почекаме уште

По петгодишна врска Милица Тодоровиќ размислува за брак и принова

По петгодишна врска Милица Тодоровиќ размислува за брак и принова

Милица Тодоровиќ и Милпш Пауновиќ уживаат во својата хармонична врска, а како што вели пејачката се почесто разговараат за брак  и деца. „Искрено, да ви кажам во последно време Милош и јас често зборуваме за брак и дете. Веќе пет години сме заедно, па да видиме до каде сме. Одлучивме да почекаме. Наскоро ќе има свадба и принова“ вели  Милица и додаде