притисни ентер »

Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска
Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска

Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе учествува на неформалниот состанок на НАТО министрите за надворешните работи, што ќе се одржи денеска и утре, во Берлин. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]); Во фокусот на разговорите ќе биде руската воена инвазија

Османи на неформален министерски состанок на НАТО во Берлин

Османи на неформален министерски состанок на НАТО во Берлин

Руската воена инвазија врз Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност на НАТО, како и претстојниот самит на лидерите на Алијансата во Мадрид, ќе бидат во фокусот на разговорите на дводневниот на министрите за надворешните работи на земјите членки на НАТО што денеска и утре ќе се одржи

Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска

Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе учествува на неформалниот состанок на НАТО министрите за надворешните работи, што ќе се одржи денеска и утре, во Берлин. Во фокусот на разговорите ќе биде руската воена инвазија во Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, вклучително и безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност

Османи на неформален министерски состанок на НАТО во Берлин

Османи на неформален министерски состанок на НАТО во Берлин

Руската воена инвазија врз Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност на НАТО, како и претстојниот самит на лидерите на Алијансата во Мадрид, ќе бидат во фокусот на разговорите на дводневниот на министрите за надворешните работи на земјите членки на НАТО што денеска и утре ќе се одржи

Османи на неформалниот состанок на НАТО министрите во Берлин

Османи на неформалниот состанок на НАТО министрите во Берлин

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе учествува на неформалниот состанок на НАТО министрите за надворешните работи, што ќе се одржи од 14-ти до 15-ти мај, во Берлин. Во фокусот на разговорите ќе биде руската воена инвазија во Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, вклучително и безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност

Османи на неформален состанок на НАТО министрите во Берлин

Османи на неформален состанок на НАТО министрите во Берлин

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе учествува на неформалниот состанок на НАТО министрите за надворешните работи, што ќе се одржи од 14-ти до 15-ти мај, во Берлин. Во фокусот на разговорите ќе биде руската воена инвазија во Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, вклучително и безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност

Османи на неформален министерски состанок на НАТО во Берлин

Османи на неформален министерски состанок на НАТО во Берлин

Руската воена инвазија врз Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност на НАТО, како и претстојниот самит на лидерите на Алијансата во Мадрид, ќе бидат во фокусот на разговорите на дводневниот на министрите за надворешните работи на земјите членки на НАТО што денеска и утре ќе се одржи

Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска

Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе учествува на неформалниот состанок на НАТО министрите за надворешните работи, што ќе се одржи денеска и утре, во Берлин. Во фокусот на разговорите ќе биде руската воена инвазија во Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, вклучително и безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност

Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска

Османи на неформален состанок на НАТО во Берлин, поканети се и министрите на Финска и Шведска

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе учествува на неформалниот состанок на НАТО министрите за надворешните работи, што ќе се одржи денеска и утре, во Берлин. Во фокусот на разговорите ќе биде руската воена инвазија во Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, вклучително и безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност

Османи на неформален министерски состанок на НАТО во Берлин

Османи на неформален министерски состанок на НАТО во Берлин

– Руската воена инвазија врз Украина, можните импликации од војната врз сојузниците, безбедносните ризици и идната одбранбена поставеност на НАТО, како и претстојниот самит на лидерите на Алијансата во Мадрид, ќе бидат во фокусот на разговорите на дводневниот на министрите за надворешните работи на земјите членки на НАТО што денеска и утре ќе се одржи