притисни ентер »

Стољиковиќ до Заев: СРПСКИОТ НАРОД ВО МАКЕДОНИЈА НИТУ СМЕ БИЛЕ, НИТИ ПАК НЕКОГАШ ЌЕ БИДЕМЕ ДЕЛ ОД МУЛТИЕТНИЧКИ НАРОД!
Стољиковиќ до Заев: СРПСКИОТ НАРОД ВО МАКЕДОНИЈА НИТУ СМЕ БИЛЕ, НИТИ ПАК НЕКОГАШ ЌЕ БИДЕМЕ ДЕЛ ОД МУЛТИЕТНИЧКИ НАРОД!

Стољиковиќ до Заев: СРПСКИОТ НАРОД ВО МАКЕДОНИЈА НИТУ СМЕ БИЛЕ, НИТИ ПАК НЕКОГАШ ЌЕ БИДЕМЕ ДЕЛ ОД МУЛТИЕТНИЧКИ НАРОД!

"МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ", за што станува збор? Во последно време мошне често во јавноста слушаме за некаков “македонски концепт” и ништо не би било чудно да постои таков концепт заснован на реалните потреби на народот и државата, но бидејки секојдневно без усул и човечност се манипулира во јавниот и политички живот, време е да ги разоткриеме носителите

Стољиковиќ до Заев: СРПСКИОТ НАРОД ВО МАКЕДОНИЈА НИТУ СМЕ БИЛЕ, НИТИ ПАК НЕКОГАШ ЌЕ БИДЕМЕ ДЕЛ ОД МУЛТИЕТНИЧКИ НАРОД!

Стољиковиќ до Заев: СРПСКИОТ НАРОД ВО МАКЕДОНИЈА НИТУ СМЕ БИЛЕ, НИТИ ПАК НЕКОГАШ ЌЕ БИДЕМЕ ДЕЛ ОД МУЛТИЕТНИЧКИ НАРОД!

"МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ", за што станува збор? Во последно време мошне често во јавноста слушаме за некаков “македонски концепт” и ништо не би било чудно да постои таков концепт заснован на реалните потреби на народот и државата, но бидејки секојдневно без усул и човечност се манипулира во јавниот и политички живот, време е да ги разоткриеме носителите

Лидерот на Србите во Македонија: Спремте се, спремте – мора сите заедно да се спротивставиме

Лидерот на Србите во Македонија: Спремте се, спремте – мора сите заедно да се спротивставиме

Статус на Иван Стоиљковиќ, претседател на партијат ана Србите во МАкедонија: “МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ”, за што станува збор? Во последно време мошне често во јавноста слушаме за некаков “македонски концепт” и ништо не би било чудно да постои таков концепт заснован на реалните потреби на народот и државата, но бидејки секојдневно без усул и човечност се

Стоилковиќ: За македонски концепт зборуваат оние кои се откажаа од името на сопствениот, македонскиот народ и државата

Стоилковиќ: За македонски концепт зборуваат оние кои се откажаа од името на сопствениот, македонскиот народ и државата

Стоилковиќ: За македонски концепт зборуваат оние кои се откажаа од името на сопствениот, македонскиот народ и државата “МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ”, за што станува збор? Во последно време мошне често во јавноста слушаме за некаков “македонски концепт” и ништо не би било чудно да постои таков концепт заснован на реалните потреби на народот и државата, но бидејки

СТОИЉКОВИЌ: Каков “Македонски концепт” нудат тие што се откажаа од Македонија и Македонецот?

СТОИЉКОВИЌ: Каков “Македонски концепт” нудат тие што се откажаа од Македонија и Македонецот?

Иван СТОИЉКОВИЌ Во последно време мошне често во јавноста слушаме за некаков “македонски концепт” и ништо не би било чудно да постои таков концепт заснован на реалните потреби на народот и државата, но бидејки секојдневно без усул и човечност се манипулира во јавниот и политички живот, време е да ги разоткриеме носителите на тој/тие концепт и нивните

СЕ ОТКАЖАА ОД НЕГО, ПА ГО ПРОМОВИРААТ: Каков е тој македонски концепт?

СЕ ОТКАЖАА ОД НЕГО, ПА ГО ПРОМОВИРААТ: Каков е тој македонски концепт?

“МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ”, за што станува збор? Во последно време мошне често во јавноста слушаме за некаков “македонски концепт” и ништо не би било чудно да постои таков концепт заснован на реалните потреби на народот и државата, но бидејки секојдневно без усул и човечност се мaнипулира во јавниот и политички живот, време е да ги рaзоткриеме носителите

Македонија е убава земја, но лоша држава

Македонија е убава земја, но лоша држава

Сега, што по приемот во НАТО? И покрај добиените честитки од меѓународната заедница, никој не ја ослободува Владата од одговорностите за лошата политика. Напротив. Испиеното шампањско во Лондон лесно и брзо може да загорчи дома. Актуелната влада, која го изнесе целиот товар врз свои плеќи, или идната, по вонредните собраниски избори, се должни да покажат