притисни ентер »

Забрчанец: Имаме свесни граѓани, после подолго време точните информации се шират побрзо и помасовно од лажните
Забрчанец: Имаме свесни граѓани, после подолго време точните информации се шират побрзо и помасовно од лажните

Забрчанец: Имаме свесни граѓани, после подолго време точните информации се шират побрзо и помасовно од лажните

“Огромен придонес во дневното темелно и масовно информирање на јавноста во врска со коронавирусот имаат токму граѓаните. Имаме граѓанство кое уште еднаш покажува дека може да биде на највисоко ниво на одговорноста и да учествува во оваа заедничка, општествена, национална борба за здравјето на секој од нас. Покрај институциите и медиумите, токму граѓаните

Забрчанец: После подолго време точните информации се шират побрзо и помасовно од лажните

Забрчанец: После подолго време точните информации се шират побрзо и помасовно од лажните

Огромен придонес во дневното темелно и масовно информирање на јавноста во врска со коронавирусот имаат токму граѓаните. Имаме граѓанство кое уште еднаш покажува дека може да биде на највисоко ниво на одговорноста и да учествува во оваа заедничка, општествена, национална борба за здравјето на секој од нас. Покрај институциите и медиумите, токму граѓаните