притисни ентер »

Урда со мед: знаете ли зошто е оваа комбинација толку корисна?
Урда со мед: знаете ли зошто е оваа комбинација толку корисна?

Урда со мед: знаете ли зошто е оваа комбинација толку корисна?

Нутриционистите препорачуваат употреба на свежо сирење и мед за да се подобри варењето и да се засити организмот со корисни материи - протеини, есенцијални аминокиселини, витамини. Овој десерт ги содржи сите потребни супстанции за зајакнување на имунитетот. На прво место во правилната исхрана се намирници што поминале низ минимален термички третман