притисни ентер »

Диетата “утринска банана”: со една банана наутро до минус 16 килограми
Диетата “утринска банана”: со една банана наутро до минус 16 килограми

Диетата “утринска банана”: со една банана наутро до минус 16 килограми

Диетата “утринска банана” е едноставна популарна диета која пред три години доведе до недостаток на банани на јапонскиот пазар. Создадена од Сумико Ватанабе за нејзиниот сопруг Хитоши, диетата прво ги освои јапонските ентузијасти за слабеење, а потоа се прошири низ целиот свет. Диетата “утринска банана” е лесна, не е скапа и не бара броење калории,

„Воена диета“: 4 килограми помалку за 3 дена

„Воена диета“: 4 килограми помалку за 3 дена

Воената диета (Military Diet) е популарна меѓу оние кои сакаат да ослабнат повеќе килограми за пократок временски период. Станува збор за начин на исхрана врз основа на мали оброци кои се осмислени да го согорат вишокот маснотии, да ја забрзаат работата на метаболизмот и да изгубите до 4 килограми за само три дена. Името го добила бидејќи станува збор

„Воена диета“: 4 килограми помалку за 3 дена

„Воена диета“: 4 килограми помалку за 3 дена

Воената диета (Military Diet) е популарна меѓу оние кои сакаат да ослабнат повеќе килограми за пократок временски период. Станува збор за начин на исхрана врз основа на мали оброци кои се осмислени да го согорат вишокот маснотии, да ја забрзаат работата на метаболизмот и да изгубите до 4 килограми за само три дена. Името го добила бидејќи станува збор