притисни ентер »

АПОКАЛИПТИЧЕН ГРАД СО ГОЛЕМИНА НА ПОРТОКАЛ ја погоди Словенија
АПОКАЛИПТИЧЕН ГРАД СО ГОЛЕМИНА НА ПОРТОКАЛ ја погоди Словенија

АПОКАЛИПТИЧЕН ГРАД СО ГОЛЕМИНА НА ПОРТОКАЛ ја погоди Словенија

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљнски медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за да

АПОКАЛИПТИЧЕН ГРАД СО ГОЛЕМИНА НА ПОРТОКАЛ ја погоди Словенија

АПОКАЛИПТИЧЕН ГРАД СО ГОЛЕМИНА НА ПОРТОКАЛ ја погоди Словенија

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљнски медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за да

Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

ВИДЕО: Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљански

Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија

Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљнски медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за да

Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљански медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за

Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија

Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљaски медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за да

Град со големина на портокал ја уништи Словенија

Град со големина на портокал ја уништи Словенија

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљнски медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за да

Град со големина на портокал ја погоди Словенија ВИДЕО

Град со големина на портокал ја погоди Словенија ВИДЕО

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљнски медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за да

Град колку портокал ја погоди јужна Словенија

Град колку портокал ја погоди јужна Словенија

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљнски медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за да

Апокалиптично невреме во Словенија: Паѓал град со големина на тениско топче

Апокалиптично невреме во Словенија: Паѓал град со големина на тениско топче

Невреме проследено со град ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица. Според љубљански медиуми, ангажирани биле 79 противпожарни бригади за да му помогнат на локалното