притисни ентер »

Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија
Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Скопјанец пријавил дека му е украдено возилото „бмв“, кое го оставил отклучено и во погон, на ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија. „ Веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу 20 часот возилото е пронајдено во с.Лака и ќе биде вратено на сопственикот“ соопшти МВР. Се преземаат

Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Скопјанец пријавил дека му е украдено возилото „бмв“, кое го оставил отклучено и во погон, на ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија. „ Веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу 20 часот возилото е пронајдено во с.Лака и ќе биде вратено на сопственикот“ соопшти МВР. Се преземаат

Вратен автомобил, кој бил украден откако сопственикот го оставил отклучен

Вратен автомобил, кој бил украден откако сопственикот го оставил отклучен

Од Министерството за внатрешни работи информираат дека е пронајден автомобил два часа откако бил пријавен за украден. „На 14.09.2021 во 18,07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв“ со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Веднаш се преземени

МВР за два часа најде украдено БМВ кое сопственикот го оставил со клуч на брава

МВР за два часа најде украдено БМВ кое сопственикот го оставил со клуч на брава

Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.„Никола Русински" позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв" со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.„Никола Русински" позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило

МВР: Пронајдено возило „бмв“, ќе му биде вратено на сопственикот за нецели  два часа откако му било одземено

МВР: Пронајдено возило „бмв“, ќе му биде вратено на сопственикот за нецели два часа откако му било одземено

Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.„Никола Русински“ позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв“ со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Како што соопшти МВР, веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу

МВР: Пронајдено возило „бмв“, ќе му биде вратено на сопственикот за нецели  два часа откако му било одземено

МВР: Пронајдено возило „бмв“, ќе му биде вратено на сопственикот за нецели два часа откако му било одземено

Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.„Никола Русински“ позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв“ со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Како што соопшти МВР, веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу

Му го украле „БМВ-то“ позади ТЦ Лептокарија, полицијата го пронашла по два часа

Му го украле „БМВ-то“ позади ТЦ Лептокарија, полицијата го пронашла по два часа

На 14.09.2021 во 18,07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв” со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу 20 часот возилото

Му го украле „БМВ-то“ позади ТЦ Лептокарија, полицијата го пронашла по два часа

Му го украле „БМВ-то“ позади ТЦ Лептокарија, полицијата го пронашла по два часа

МВР информира дека скопјанец пријавил дека му е украдено возилото „бмв“, кое го оставил отклучено и со вклучен мотор на ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија. Од полицијата додаваат дека веднаш биле преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош. -Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил