притисни ентер »

Прво покажа деколте до папок, а потоа го соблече фустанот - најпровокативна досега
Прво покажа деколте до папок, а потоа го соблече фустанот - најпровокативна досега

Прво покажа деколте до папок, а потоа го соблече фустанот - најпровокативна досега

Британската старлета и модер Деми Роус во една јужноафриканска винарија се појавила во најпровокативниот фостан досега. Ако мислите дека деколтетот на овој фустан е длабоко, можете да замислите што се случува кога ќе се соблече. Деми е позната по големите гради кои ретко ги крие, а овој нејзин изглед многумина го оценија како непримерен, особено затоа