притисни ентер »

Авионско прскање против комарци во Скопје

Авионско прскање против комарци во Скопје

Утрово се спроведува авионско прскање против комарци на подрачјето на Град Скопје. Со тоа, како што соопшти Градот, се врши четвртата фаза од авионската дезинсекција против ларви од комарци. Град Скопје апелира пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Авионско прскање против комарци во Скопје

Авионско прскање против комарци во Скопје

Со тоа, како што соопшти Градот, се врши четвртата фаза од авионската дезинсекција против ларви од комарци. Град Скопје апелира пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите./МИА

Авионско прскање против комарци во Скопје

Авионско прскање против комарци во Скопје

Утрово се спроведува авионско прскање против комарци на подрачјето на Град Скопје. Со тоа, како што соопшти Градот, се врши четвртата фаза од авионската дезинсекција против ларви од комарци. Град Скопје апелира пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Авионско прскање против комарци во Скопје

Авионско прскање против комарци во Скопје

Утрово се спроведува авионско прскање против комарци на подрачјето на Град Скопје. Со тоа, како што соопшти Градот, се врши четвртата фаза од авионската дезинсекција против ларви од комарци. Град Скопје апелира пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Авионско прскање против комарци во Скопје

Авионско прскање против комарци во Скопје

Утрово се спроведува авионско прскање против комарци на подрачјето на Град Скопје. Со тоа, како што соопшти Градот, се врши четвртата фаза од авионската дезинсекција против ларви од комарци. Град Скопје апелира пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Авионско прскање против комарци во Скопје

Авионско прскање против комарци во Скопје

Утрово се спроведува авионско прскање против комарци на подрачјето на Град Скопје. Со тоа, како што соопшти Градот, се врши четвртата фаза од авионската дезинсекција против ларви од комарци. Град Скопје апелира пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите. Прочитајте и... Театарската претстава „Чудесна терапија“ вечерва на

Авионско прскање против комарци во Скопје

Авионско прскање против комарци во Скопје

Скопје, 10 август 2020 () – Утрово се спроведува авионско прскање против комарци на подрачјето на Град Скопје. Со тоа, како што соопшти Градот, се врши четвртата фаза од авионската дезинсекција против ларви од комарци. Град Скопје апелира пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.