притисни ентер »

Една страница од стрип за Спајдермен е продадена за рекордни 3,36 милиони долари
Една страница од стрип за Спајдермен е продадена за рекордни 3,36 милиони долари

Една страница од стрип за Спајдермен е продадена за рекордни 3,36 милиони долари

Веб-страницата го прикажува првото појавување на црниот симбиотски костум на Спајди, што подоцна ќе доведе до создавање на антихеројот Venom во уметничкото дело на Мајк Зек од Marvel Super Heroes Secret Wars бр. 8. „Оваа страница беше одлично откритие! Ова е местото каде Питер Паркер всушност го доби својот нов црн костим. Но... тоа е костим со тајна

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена на аукција за 3,36 милиони долари

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена на аукција за 3,36 милиони долари

Страница од стрип за „Спајдермен“ е продадена за 3,36 милиони долари на аукција на „Херитиџ окшнс“ (Heritage Auctions) во Тексас. Илустрацијата датира од 1984 година и на неа уметникот Мајк Зек првпат го прикажува популарниот лик од стриповите, во црн костим. Џо Мадалена, потпретседател на аукциската куќа, изјави дека покрај страницата од стрипот „Спајдермен“,

Страница од стрип со Спајдермен продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип со Спајдермен продадена за 3,36 милиони долари

Една страница од стрип со Спајдермен од 1984 година се продаде на аукција за 3,36 милиони долари. Станува збор за 25. страница од епизодата „Тајните војни број осум“, нацртана од Мајк Зек, во која првпат се појавува црниот костим на Спајдермен. Костимот подоцна ќе доведе до појавата на ликот Веном. Наддавањето на стрип настан во Далас почнало од 330

За само една страница од стрипот за Спајдермен дал рекордни 3,3 милиони долари на аукција

За само една страница од стрипот за Спајдермен дал рекордни 3,3 милиони долари на аукција

Местото на оригиналниот уметнички цртеж од познатиот стрип од 1984 година за Спајдермен беше продаден во четвртокот за рекордни 3,36 милиони долари во САД. На страницата е прикажано првото појавување на црниот симбиотски костум на Спајдермен што подоцна ќе доведе до создавање на анти-херојот Веном во уметничкото дело на Мајк Зек од Marvel Super Heroes

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип за „Спајдермен“ е продадена за 3,36 милиони долари на аукција на „Херитиџ окшнс“ (Heritage Auctions) во Тексас (САД). Илустрацијата датира од 1984 година и на неа уметникот Мајк Зек првпат го прикажува популарниот лик од стриповите, во црн костим. Џо Мадалена, потпретседател на аукциската куќа, изјави дека покрај страницата од стрипот

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип за „Спајдермен“ е продадена за 3,36 милиони долари на аукција на „Херитиџ окшнс“ (Heritage Auctions) во Тексас (САД). Илустрацијата датира од 1984 година и на неа уметникот Мајк Зек првпат го прикажува популарниот лик од стриповите, во црн костим. Џо Мадалена, потпретседател на аукциската куќа, изјави дека покрај страницата од стрипот

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип за „Спајдермен“ е продадена за 3,36 милиони долари на аукција на „Херитиџ окшнс“ ( Heritage Auctions ) во Тексас (САД). Илустрацијата датира од 1984 година и на неа уметникот Мајк Зек првпат го прикажува популарниот лик од стриповите, во црн костим. Џо Мадалена, потпретседател на аукциската куќа, изјави дека покрај страницата од стрипот

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип за „Спајдермен“ е продадена за 3,36 милиони долари на аукција на „Херитиџ окшнс“ (Heritage Auctions) во Тексас (САД). Илустрацијата датира од 1984 година и на неа уметникот Мајк Зек првпат го прикажува популарниот лик од стриповите, во црн костим. Џо Мадалена, потпретседател на аукциската куќа, изјави дека покрај страницата од стрипот

Страница од стрип „Спајдермен” продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип „Спајдермен” продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип за „Спајдермен” е продадена за 3,36 милиони долари на аукција на „Херитиџ окшнс” ( Heritage Auctions ) во Тексас (САД). Илустрацијата датира од 1984 година и на неа уметникот Мајк Зек првпат го прикажува популарниот лик од стриповите, во црн костим. Џо Мадалена, потпретседател на аукциската куќа, изјави дека покрај страницата од стрипот

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип „Спајдермен“ продадена за 3,36 милиони долари

Страница од стрип за „Спајдермен“ е продадена за 3,36 милиони долари на аукција на „Херитиџ окшнс“ ( Heritage Auctions ) во Тексас (САД). Илустрацијата датира од 1984 година и на неа уметникот Мајк Зек првпат го прикажува популарниот лик од стриповите, во црн костим. Џо Мадалена, потпретседател на аукциската куќа, изјави дека покрај страницата од стрипот