притисни ентер »

Уапсена иранската Анџелина Џоли
Уапсена иранската Анџелина Џоли

Уапсена иранската Анџелина Џоли

Иранската „Инстаграм-ѕвезда“, којашто се прослави со своите напори да наликува на американската глумица Анџелина Џоли, е уапсен а. Имено, Сахар Табар е обвинета за неколку прекршоци. Апсењето уследи откако неколку нејзини следачи ја пријавиле за богохулење, поттикнување на насилство, поттикнување на неетичко однесување, како и прекршување на правилата

Уапсена иранската Анџелина Џоли

Уапсена иранската Анџелина Џоли

Иранската „Инстаграм-ѕвезда“, којашто се прослави со своите напори да наликува на американската глумица Анџелина Џоли, е уапсен а. Имено, Сахар Табар е обвинета за неколку прекршоци. Апсењето уследи откако неколку нејзини следачи ја пријавиле за богохулење, поттикнување на насилство, поттикнување на неетичко однесување, како и прекршување на правилата

Уапсена иранската Анџелина Џоли

Уапсена иранската Анџелина Џоли

Иранската „Инстаграм-ѕвезда“, којашто се прослави со своите напори да наликува на американската глумица Анџелина Џоли, е уапсен а. Имено, Сахар Табар е обвинета за неколку прекршоци. Апсењето уследи откако неколку нејзини следачи ја пријавиле за богохулење, поттикнување на насилство, поттикнување на неетичко однесување, како и прекршување на правилата

Иранката што се изобличила за да личи на Анџелина Џоли , заврши во затвор

Иранката што се изобличила за да личи на Анџелина Џоли , заврши во затвор

Сахар Табар (21), беше приведена под судски налог во Техеран, поради тоа што се занимава со „културни злосторства“ и социјална и морална корупција, јави агенцијата Тасним. Таа е обвинета за богохулење, поттикнување насилство, незаконско стекнување имот, поттикнување на младите кон корупција и непочитување на кодексот на облекување. Сахар Табар се здоби

Иранската Анџелина Џоли затворена поради богохулење и корупција

Иранската Анџелина Џоли затворена поради богохулење и корупција

21-годишната Сахар Табар, позната како иранска Анџелина Џоли, е уапсена и задржана во притвор по голем број обвиненија, вклучително и богохулење и поттикнување на насилство, пренесува „Гардијан“. Таа беше приведена по наредба на судот во Техеран, кој смета дека се занимава со културен криминал и морална корупција. Тие ја обвинуваат за богохулење, поттикнување

Иранската Анџелина Џоли затворена поради богохулење и корупција

Иранската Анџелина Џоли затворена поради богохулење и корупција

21-годишната Сахар Табар, позната како иранска Анџелина Џоли, е уапсена и задржана во притвор по голем број обвиненија, вклучително и богохулење и поттикнување насилство, пренесува „Гардијан“. Таа беше приведена по наредба на судот во Техеран, кој смета дека се занимава со културен криминал и морална корупција. Тие ја обвинуваат за богохулење, поттикнување

Ѕвездата на Инстаграм „Зомби Анџелина“ уапсена поради богохулие

Ѕвездата на Инстаграм „Зомби Анџелина“ уапсена поради богохулие

Иранската Инстаграм ѕвезда Сахар Табар (21), позната по тоа дека го смени личниот опис за да личи на актерката Анџелина Џоли е уапсена. Таа била приведена на барање на судскиот Совет на Техеран, кој работи со „културолошки криминални дела и морална корупција“. Сахар се соочува со обвиненија за богохулие, вклучувајќи насилство, заработка на пари на

Иранската Анџелина во притвор поради богохулење и корупција

Иранската Анџелина во притвор поради богохулење и корупција

Сахар Табар (21), позната како „иранска Анџелина Џоли“, е уапсена и задржана во притвор по голем број обвиненија, вклучително и богохулење и поттикнување на насилство, пренесува „Гардијан“. Таа беше приведена по наредба на судот во Техеран, кој смета дека се занимава со културен криминал и морална корупција. Поточно, тие ја обвинуваат за богохулење,

Иранската Анџелина во притвор поради богохулење и корупција

Иранската Анџелина во притвор поради богохулење и корупција

Сахар Табар (21), позната како „иранска Анџелина Џоли“, е уапсена и задржана во притвор по голем број обвиненија, вклучително и богохулење и поттикнување на насилство, пренесува „Гардијан“. Таа беше приведена по наредба на судот во Техеран, кој смета дека се занимава со културен криминал и морална корупција. Поточно, тие ја обвинуваат за богохулење,

Иранската Анџелина во притвор поради богохулење и корупција

Иранската Анџелина во притвор поради богохулење и корупција

Сахар Табар (21), позната како „иранска Анџелина Џоли“, е уапсена и задржана во притвор по голем број обвиненија, вклучително и богохулење и поттикнување на насилство, пренесува „Гардијан“. Таа беше приведена по наредба на судот во Техеран, кој смета дека се занимава со културен криминал и морална корупција. Поточно, тие ја обвинуваат за богохулење,