притисни ентер »

Згодна девојка
Згодна девојка

Згодна девојка

Трпе се пушта на Трпана: – Девојко, многу си згодна! – Аааа, тоа од пливање ми е, секој ден идам на базен. – А да ја жбрцнеше малку главата?