притисни ентер »

Ќе погодaт ли повторно: Симпсонс со стpaшно прдвидување за 20 јануари 2021
Ќе погодaт ли повторно: Симпсонс со стpaшно прдвидување за 20 јануари 2021

Ќе погодaт ли повторно: Симпсонс со стpaшно прдвидување за 20 јануари 2021

Хит серијата “предвиде” многу настани, меѓу кои и изборот на Доналд Tpaмп за претседател на САД и тоа неколку децении пред тоа нависитина да се случи во реалноста. По нередите кои се случија минатата недела во Капитол Хил, некои фанови на Симпсонови трврдат дека серијалот направи ново “пророштво” во епизодата од 1996 година – “Денот кога населението

Ново предвидување на Симпсонови: Еве како ќе изгледа Америка на 20-ти јануари 2021 година

Ново предвидување на Симпсонови: Еве како ќе изгледа Америка на 20-ти јануари 2021 година

Еден од авторите на Симсонови реагираше на сугестијата дека неодамнешната епизода “ја предвиде” инаугурацијата на Џо Бајден. Хит серијата “предвиде” многу настани, меѓу кои и изборот на Доналд Tpaмп за претседател на САД и тоа неколку децении пред тоа нависитина да се случи во реалноста. По нередите кои се случија минатата недела во Капитол Хил, некои

Ново „предвидување“ на Симпсонови: Како ќе изгледа Америка на 20 јануари 2021 година

Ново „предвидување“ на Симпсонови: Како ќе изгледа Америка на 20 јануари 2021 година

Еден од креаторите на Симсонс реагираше на сугестијата дека неодамнешната епизода ги „предвидува“ настаните од претстојната инаугурација на Џо Бајден. Хит серијата стана озлогласена по „предвидување“ на вестите пред да се случи, како изборот на Доналд Трамп за претседател на САД, а некои настани се појавуваат во епизоди со децении пред да се случат