притисни ентер »

ФРОДЕМ: Заев мора да престане да владее преку грбот на граѓаните
ФРОДЕМ: Заев мора да престане да владее преку грбот на граѓаните

ФРОДЕМ: Заев мора да престане да владее преку грбот на граѓаните

Додека Заев беше премиер наместо што правеше задкулисни договори со опозицијата, да се потрудеше да ги врати украдените милијарди евра од криминогеното поранешно државно раководство, денес немаше да зборува дека буџетот не може да го издржи товарот на кризата и дека е потребна рамномерна распределба на товарот, сметаат од партијата Фронт за демократска

ФРОДЕМ: Срамно е Заев да бара пари за справување со кризата од насиромашните граѓани во Европа

ФРОДЕМ: Срамно е Заев да бара пари за справување со кризата од насиромашните граѓани во Европа

Фронтот за демократска Македонија-ФРОДЕМ преку соопштение го критикува лидерот на СДСМ, Зоран Заев за предлогот за економските мерки за надминување на економската криза предизвикана од коронавирусот и го обвинува дека повторно бара солидарно сите граѓани да го понесат товарот на кризата. Фронтот за демократска Македонија-ФРОДЕМ преку соопштение го

ФРОДЕМ: Зоране Заев до кога преку грбот на граѓаните?

ФРОДЕМ: Зоране Заев до кога преку грбот на граѓаните?

Соопштение на ФРОДЕМ како дел од Коалицијата ,,Никогаш северна, само Македонија,, „Претседателoт на СДССМ, Зoран Заев пак повторно побарува солидарно сите граѓани да го понесат товарот на кризата. И повторно бесрамно по којзнае кој пат преку грбот на граѓаните. Додека З. Заев беше премиер наместо што правеше задкулисни договори со опозицијата, да се

ФРОДЕМ: Заев и Мицковски со нереални, маркетингшки и дневно политички предлози

ФРОДЕМ: Заев и Мицковски со нереални, маркетингшки и дневно политички предлози

ФРОДЕМ – Фронт за демократска Македонија како дел од Коалицијата ,, НИКОГАШ СЕВЕРНА, САМО МАКЕДОНИЈА ” смета дека поголем дел предлозите на Зоран Заев, како оние на Мицковски упатени до Владата на Република Македонија за справување со последиците од кризата предизвикана од корона вирусот, пред се сé неиздржани и мотивирани од маркетиншки и дневно политички