притисни ентер »

До каде е идејата за неармиско обезбедување на касарните?
До каде е идејата за неармиско обезбедување на касарните?

До каде е идејата за неармиско обезбедување на касарните?

Македонското членство во НАТО ни е потврдена стратешка цел и политичка точка на широк консензус. Но, интересно е што во овој момент нашиот министер за одбрана е поприсутна во јавноста со идејата за неармиско обезбедување на касарните и тековно-политички прашања, одошто со активности за забрзување на ратификацијата на протоколот за членство на Македонија