притисни ентер »

Перез: Знаев дека ќе биде тешко за поени
Перез: Знаев дека ќе биде тешко за поени

Перез: Знаев дека ќе биде тешко за поени

Квалификациите за канаѓанецот беа тешки откако беше елиминиран во првиот сегмент, а трката ја заврши на 12то месрто. Имаше различна стратегија од својот колега, почна на медиум, но тоа не му донесе многу. „НЕ БЕШЕ ДОБАР ДЕН ЗА МЕНЕ, НО БЕШЕ ДОБАР ЗА ТИМОТ ЗАТОА ШТО СТИГНАВМЕ ДО ДВА ПОЕНИ СО ЛЕНС. ЗНАЕВМЕ ДЕКА ЌЕ БИДЕ ТЕШКО ДА ДОЈДЕМЕ ДО ПОЕНИ И ПОРАДИ