притисни ентер »

Синиша Ивановски е новиот директор на „Железници инфраструктура“
Синиша Ивановски е новиот директор на „Железници инфраструктура“

Синиша Ивановски е новиот директор на „Железници инфраструктура“

Синиша Ивановски е новиот директор на „Железниици инфраструктура“. Во „Железници инфраструктура“ е избран и новиот состав на Управниот одбор. За претседател на УО е избран Роберто Тошевски, а за членови Јован Симевски, Сашо Мојсовски, Небојша Захариески, Голубина Арсовска, Елена Стојкоска и Александар Маџаров. Ивановски во јавноста е познат како поранешен

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Железници инфраструктура има нов директор. Досегашниот Зоран Трифуновски е сменет со Синиша Ивановски кој веќе една недела е на чело на ова претпријатие. Инаку, Ивановски во јавноста е познат како поранешен директор на скопското претријатије „Улици и Патишта“ во времето на Коце Трајановски, а во моментов е актуелен претседател на комисијата на ВМРО-ДПМНЕ

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железниици и инфраструктура. Во Железници инфраструктура е избран и новиот состав на Управниот одбор. За претседател на УО е избран Роберто Тошевски, а за членови Јован Симевски, Сашо Мојсовски, Небојша Захариески, Голубина Арсовска, Елена Стојкоска и Александар Маџаров. Ивановски во јавноста е познат како поранешен

Синиша Ивановски е нов директор на Железници инфраструктура

Синиша Ивановски е нов директор на Железници инфраструктура

Железници инфраструктура има нов директор. Досегашниот Зоран Трифуновски е сменет со Синиша Ивановски кој веќе една недела е на чело на ова претпријатие. Инаку, Ивановски во јавноста е познат како поранешен директор на скопското претријатије „Улици и Патишта“ во времето на Коце Трајановски, а во моментов е актуелен претседател на комисијата на ВМРО-ДПМНЕ

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Железници инфраструктура има нов директор. Досегашниот Зоран Трифуновски е сменет со Синиша Ивановски кој веќе една недела е на чело на ова претпријатие. Инаку, Ивановски во јавноста е познат како поранешен директор на скопското претријатије „Улици и Патишта“ во времето на Коце Трајановски, а во моментов е актуелен претседател на комисијата на ВМРО-ДПМНЕ

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железниици и инфраструктура. Во Железници инфраструктура е избран и новиот состав на Управниот одбор. За претседател на УО е избран Роберто Тошевски, а за членови Јован Симевски, Сашо Мојсовски, Небојша Захариески, Голубина Арсовска, Елена Стојкоска и Александар Маџаров. Ивановски во јавноста е познат како поранешен

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Железници инфраструктура има нов директор. Досегашниот Зоран Трифуновски е сменет со Синиша Ивановски кој веќе една недела е на чело на ова претпријатие. Инаку, Ивановски во јавноста е познат како поранешен директор на скопското претријатије „Улици и Патишта“ во времето на Коце Трајановски, а во моментов е актуелен претседател на комисијата на ВМРО-ДПМНЕ

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Синиша Ивановски е новиот директор на железници инфраструктура

Железници инфраструктура има нов директор. Досегашниот Зоран Трифуновски е сменет со Синиша Ивановски кој веќе една недела е на чело на ова претпријатие. Инаку, Ивановски во јавноста е познат како поранешен директор на скопското претријатије „Улици и Патишта“ во времето на Коце Трајановски, а во моментов е актуелен претседател на комисијата на ВМРО-ДПМНЕ

СИНИША ИВАНОВСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА ЖЕЛЕЗНИЦИ ИНФРАСТРУКТУРА Избран е и нов Управен одбор на претпријатието

СИНИША ИВАНОВСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА ЖЕЛЕЗНИЦИ ИНФРАСТРУКТУРА Избран е и нов Управен одбор на претпријатието

Синиша Ивановски, е нов директор на Железници инфраструктура. Тој доаѓа на местото на Зоран Трифуновски кој претходната влада го назначи за вршител на должност по оставката на Хари Локвенец. Ивановски, како што информираат од Железници инфраструктура  веќе една недела е на позицијата директор. Синиша Ивановски  досега е познат во јавноста како директор

Синиша Ивановски е нов директор на Железници инфраструктура

Синиша Ивановски е нов директор на Железници инфраструктура

Синиша Ивановски е нов директор на Железници инфраструктура и веќе една недела е на местото на досегашниот Зоран Трифуновски . Во Железници инфраструктура е избран и новиот состав на Управниот одбор. За претседател на УО е избран Роберто Тошевски , а за членови Јован Симевски, Сашо Мојсовски, Небојша Захариески, Голубина Арсовска, Елена Стојкоска и