притисни ентер »

Сузан Бојл првпат фатила момче на 53 години
Сузан Бојл првпат фатила момче на 53 години

Сузан Бојл првпат фатила момче на 53 години

Сузан Бојл, која се прослави во 2009 година со учеството во талент шоуто „Британија има талент“, призна дека првпат фатила момче на 53 години, дури откако настапила во шоуто. „Очајната домаќинка“, како што ја нарекуваа и медиумите и јавноста, за кратко време ја прекинала врската, оти фотографи ги следеле на секој чекор, а таа не можела да се избори

Сузан Бојл првпат фатила момче на 53 години

Сузан Бојл првпат фатила момче на 53 години

Сузан Бојл, која се прослави во 2009 година со учеството во талент шоуто „Британија има талент“, призна дека првпат фатила момче на 53 години, дури откако настапила во шоуто. „Очајната домаќинка“, како што ја нарекуваа и медиумите и јавноста, за кратко време ја прекинала врската, оти фотографи ги следеле на секој чекор, а таа не можела да се избори

Еден настап и го смени животот „од корен“

Еден настап и го смени животот „од корен“

Суза Бојл (Suzan Bojl (57) домаќинка која пред десет години со својот моќен глас го освои светот во емисијата „Јас имам талент“ и нејзиниот живот од тогаш се смени драстично. Таа повторно се појави на сцената на ова шоу сега во оранизација на Америка. Таа беше поканета во спецјално издание на ова шоу и повторно ја запеа песната "Wild Horses" во краткото

Се сеќавате на Сузан Бојл? Денеска е во врска со доктор и еве како изгледа!

Се сеќавате на Сузан Бојл? Денеска е во врска со доктор и еве како изгледа!

Шкотската пејачка Сузан Бојл (55) своевремено се прослави во емисијата “Британија има талент”, кога го освои второто место. Таа сега изгледа значително поинаку од првото појавување, драстично е ослабена, ја променила фризурата, а и поинаку се облака. Инаку, пејачката веќе неколу месеци е во врска со еден од најуспешните доктори во САД. -Уживам во врската,

Сузан Бојл се врати на сцената

Сузан Бојл се врати на сцената

Пејачката Сузан Бојл која стана позната со освојувањето на второто место во третата сезона на шоуто „Британија има талент”, по деветгодишна пауза се врати на сцената. Шкотската пејачка ја пееше „Wild Horses“ и за време на нејзиното прво појавување на телевизија. Одушевени од нејзината изведба, членовите на жирито ја наградија со „златно копче“.

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Шкотската пејачка и поранешна финалистка на британскиот Суперталент, Сузан Бојл (57) се врати на сцената за потребите на снимањето на „Америка има талент“. Пејачката, која стана позната со освојувањето на второто место во третата сезона на шоуто „Британија има талент”,  по деветгодишна пауза се врати на сцената. Сузан Бојл ја пееше „Wild Horses“ и

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Шкотската пејачка и поранешна финалистка на британскиот Суперталент, Сузан Бојл (57) се врати на сцената за потребите на снимањето на „Америка има талент“. Пејачката, која стана позната со освојувањето на второто место во третата сезона на шоуто „Британија има талент”,  по деветгодишна пауза се врати на сцената. Сузан Бојл ја пееше „Wild Horses“ и

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Шкотската пејачка и поранешна финалистка на британскиот Суперталент, Сузан Бојл (57) се врати на сцената за потребите на снимањето на „Америка има талент“. Пејачката, која стана позната со освојувањето на второто место во третата сезона на шоуто „Британија има талент”,  по деветгодишна пауза се врати на сцената. Сузан Бојл ја пееше „Wild Horses“ и

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Шкотската пејачка и поранешна финалистка на британскиот Суперталент, Сузан Бојл (57) се врати на сцената за потребите на снимањето на „Америка има талент“. Пејачката, која стана позната со освојувањето на второто место во третата сезона на шоуто „Британија има талент”, по деветгодишна пауза се врати на сцената. Сузан Бојл ја пееше „Wild Horses“ и

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Сузан Бојл се врати на сцената, денес изгледа поинаку и има дечко

Шкотската пејачка и поранешна финалистка на британскиот Суперталент, Сузан Бојл (57) се врати на сцената за потребите на снимањето на „Америка има талент“. Пејачката, која стана позната со освојувањето на второто место во третата сезона на шоуто „Британија има талент”,  по деветгодишна пауза се врати на сцената. Сузан Бојл ја пееше „Wild Horses“ и