притисни ентер »

Малиот робот Ловот е измислен да го направи својот сопственик среќен
Малиот робот Ловот е измислен да го направи својот сопственик среќен

Малиот робот Ловот е измислен да го направи својот сопственик среќен

Ловот е робот од кој луѓето не треба да се плашат. Направен е со цел да го следи сопственикот, да го препознава неговото лице и да го прегрнува. Роботот е креиран од јапонската стартап компанија GrooveX и е претставен во декември. Ловот го доби името со комбинирање на зборовите “love” и “robot”, а неговата цел е да го направи сопственикот среќен. Од

Малиот робот Ловот е измислен да го направи својот сопственик среќен

Малиот робот Ловот е измислен да го направи својот сопственик среќен

Ловот е робот од кој луѓето не треба да се плашат. Направен е со цел да го следи сопственикот, да го препознава неговото лице и да го прегрнува. Роботот е креиран од јапонската стартап компанија GrooveX и е претставен во декември. Ловот го доби името со комбинирање на зборовите “love” и “robot”, а неговата цел е да го направи сопственикот среќен. Од