притисни ентер »

Зет за мерак: Ја преуредил малата гаража и тоа специјално само за мајката на неговата сопруга
Зет за мерак: Ја преуредил малата гаража и тоа специјално само за мајката на неговата сопруга

Зет за мерак: Ја преуредил малата гаража и тоа специјално само за мајката на неговата сопруга

Кога Мартин Браун станал татко, мајката на неговата сопруга решила да биде поблиску до семејството а да м ја даде потребната помош, но немала доволно пари да купи нова куќа или стан. Сепак, тој проблем брзо се решил благодарение на прекрасниот зет. Имено, тој имал гаража коа никогаш не се користела во точно одредени цели и решил да ја преуреди во мал