притисни ентер »

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово
Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

По повод 110-годишнината од независноста на Албанија, денеска во Собранието на Албанија во Тирана ќе се одржи заедничка свечена седница на албанскиот и на косовскиот Парламент. На почетокот на седницата пред пратениците ќе се обратат претседателката на Собранието на Албанија, Линдита Никола и претседателот на Собранието на Косово, Глаук Коњуфца. По

ДЕНЕСКА ВО ТИРАНА: Парламентите на Албанија и на Косово заедно заседаваат за 110-годишнината од независноста на Албанија

ДЕНЕСКА ВО ТИРАНА: Парламентите на Албанија и на Косово заедно заседаваат за 110-годишнината од независноста на Албанија

По повод 110-годишнината од независноста на Албанија, денеска во Собранието на Албанија во Тирана ќе се одржи заедничка свечена седница на албанскиот и на косовскиот Парламент. На почетокот на седницата пред пратениците ќе се обратат претседателката на Собранието на Албанија, Линдита Никола и претседателот на Собранието на Косово, Глаук Коњуфца.

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

По повод 110-годишнината од независноста на Албанија, денеска во Собранието на Албанија во Тирана ќе се одржи заедничка свечена седница на албанскиот и на косовскиот Парламент. На почетокот на седницата пред пратениците ќе се обратат претседателката на Собранието на Албанија, Линдита Никола и претседателот на Собранието на Косово, Глаук Коњуфца. По

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

По повод 110-годишнината од независноста на Албанија, денеска во Собранието на Албанија во Тирана ќе се одржи заедничка свечена седница на албанскиот и на косовскиот Парламент. На почетокот на седницата пред пратениците ќе се обратат претседателката на Собранието на Албанија, Линдита Никола и претседателот на Собранието на Косово, Глаук Коњуфца. По

Заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово во Тирана

Заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово во Тирана

Заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово во Тирана Б.Б. Пред 2 минути По повод 110-годишнината од независноста на Албанија, денеска во Собранието на Албанија во Тирана ќе се одржи заедничка свечена седница на албанскиот и на косовскиот Парламент. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber На почетокот на седницата пред пратениците

Никола на заедничката седница на албанските и косовските пратеници: Собирањето на сите Албанци во едно собрание некогаш изгледаше  како сон

Никола на заедничката седница на албанските и косовските пратеници: Собирањето на сите Албанци во едно собрание некогаш изгледаше како сон

Во пресрет на одбележувањето на 110- годишнината од независноста на Албанија, 28 ноември и денот на националното знаме, во Тирана за првпат се одржува заедничка седница на парламентите на Албанија и на Косово. Пред пратеници прва се обрати Линдита Никола, претседателка на албанскиот законодавен дом која оцени дека Албанија и Косово треба да ја споделат

Заеднички седници на парламентите на Албанија и Косово во Тирана!

Заеднички седници на парламентите на Албанија и Косово во Тирана!

По повод 110-годишнината од независноста на Албанија, денеска во Собранието на Албанија во Тирана ќе се одржи заедничка свечена седница на албанскиот и на косовскиот Парламент. На почетокот на седницата пред пратениците ќе се обратат претседателката на Собранието на Албанија, Линдита Никола и претседателот на Собранието на Косово, Глаук Коњуфца. По

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

По повод 110-годишнината од независноста на Албанија, денеска во Собранието на Албанија во Тирана ќе се одржи заедничка свечена седница на албанскиот и на косовскиот Парламент. На почетокот на седницата пред пратениците ќе се обратат претседателката на Собранието на Албанија, Линдита Никола и претседателот на Собранието на Косово, Глаук Коњуфца. По

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

Во Тирана заедничка седница на Парламентите на Албанија и на Косово

– По повод 110-годишнината од независноста на Албанија, денеска во Собранието на Албанија во Тирана ќе се одржи заедничка свечена седница на албанскиот и на косовскиот Парламент. На почетокот на седницата пред пратениците ќе се обратат претседателката на Собранието на Албанија, Линдита Никола и претседателот на Собранието на Косово, Глаук Коњуфца.