притисни ентер »

Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger
Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger

Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger

Корисниците на Facebook Messenger можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ризикува пресретнувањето на испратените пораки. „Треба да се префрлите на лична комуникација и разговор или

Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger

Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger

Корисниците на Facebook Messenger можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ризикува пресретнувањето на испратените пораки. „Треба да се префрлите на лична комуникација и разговор или

Зошто треба да го избришете FB Messenger?

Зошто треба да го избришете FB Messenger?

Корисниците на Facebook Messenger можеби ќе размислат да се откажат од популарната апликација по совет на експертот за сајбер безбедност Зак Дофман. Тој вели дека со користење на услугите во сегашната состојба може сериозно да се ризикува пресретнување на пораките испратени преку платформата. „Треба да ја префрлите лична комуникација и разговорите

Фејсбук Месинџер е голема закана за безбедноста на интернет

Фејсбук Месинџер е голема закана за безбедноста на интернет

Експертот за сајбер безбедност, Зака Дофман, тврди дека Фејсбук Месинџер е закана за приватноста за корисниците. Според него, не треба да го користиме овој чет, затоа што се уште нема воведено end-to-end енкрипција, која е веќе воведена од Сигнал, Вацап и Вајбер. „Треба да се префрлите на лична комуникација и разговор или што и да сакате да е безбедно,

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер Корисниците на Фејсбук Месинџер можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ризикува пресретнувањето на испратените

Не би требало да користите Месинџер: Експерт по сајбер безбедност открива зошто

Не би требало да користите Месинџер: Експерт по сајбер безбедност открива зошто

Корисниците на Фејсбук Месинџер можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ризикува пресретнувањето на испратените пораки. -Треба да се префрлите на лична комуникација и разговор или

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер

Корисниците на Фејсбук Месинџер можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ризикува пресретнувањето на испратените пораки. -Треба да се префрлите на лична комуникација и разговор или