притисни ентер »

Македонија се приклучи на 10 земји Во кои глобално се следи ефикасноста на терапијата за лекување од КОВИД-19, соопшти СЗО
Македонија се приклучи на 10 земји Во кои глобално се следи ефикасноста на терапијата за лекување од КОВИД-19, соопшти СЗО

Македонија се приклучи на 10 земји Во кои глобално се следи ефикасноста на терапијата за лекување од КОВИД-19, соопшти СЗО

Македонија денеска се приклучи кон земјите што се дел од глобалната студија на Светската здравствена организација (СЗО) со која се следи ефикасноста на терапијата што се дава на пациентите заболени од КОВИД-19, соопшти Светската здравствена организација на својата официјална веб страница. Со оваа глобална студија Македонија им се приклучува на Аргентина,

МЗ: Од денеска ние сме  меѓу земјите кои ќе спроведуваат два меѓународни проекти за борба против коронавирусот

МЗ: Од денеска ние сме меѓу земјите кои ќе спроведуваат два меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде податоци за најефикасен

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската здравствена организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

Македонија дел од два меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Македонија дел од два меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската здравствена организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската Здравствена Организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

Македонија една од ретките земји која е вклучена во два меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Македонија една од ретките земји која е вклучена во два меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде податоци за најефикасен

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската Здравствена Организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Филипче: Станавме дел од два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот

Од денеска Република Северна Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот, соопшти ресорниот министер Венко Филипче на попладневната прес-конференција. Како што рече тој, Светската Здравствена Организација го потврдила учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што

Од денеска во Македонија ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска во Македонија ќе спроведуваат два значајни меѓународни проекта за борба против коронавирусот

Од денеска Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. Од денеска Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против коронавирусот. „Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во

Македонија дел од два меѓународни проекти за борба против корона вирусот

Македонија дел од два меѓународни проекти за борба против корона вирусот

Од денеска Македонија е една од земјите во кои ќе се спроведуваат два значајни меѓународни проекти за борба против корона вирусот, соопштија од Министерството за здравство. -Имено, денеска Светската Здравствена Организација го потврди учеството на нашата земја во програмата „Солидарност“, што претставува голема, меѓународна студија дизајнирана да даде