притисни ентер »

Ажурирањето на Windows 11 2022 е тука, а на гејмерите и креаторите на содржина ќе им се допадне
Ажурирањето на Windows 11 2022 е тука, а на гејмерите и креаторите на содржина ќе им се допадне

Ажурирањето на Windows 11 2022 е тука, а на гејмерите и креаторите на содржина ќе им се допадне

Windows 11 почна да го добива своето прво големо ажурирање во форма Windows 11 2022 Update. Со Windows 11, Мајкрософт одлучи да се префрли на годишно издание на надградби, што значи дека не мора да прецизира во која половина од годината се објавува ажурирањето, како што беше случајот со претходните верзии на Windows. Windows 11 беше објавен пред повеќе

Ажурирањето на Windows 11 2022 е тука, а на гејмерите и креаторите на содржина ќе им се допадне

Ажурирањето на Windows 11 2022 е тука, а на гејмерите и креаторите на содржина ќе им се допадне

Windows 11 почна да го добива своето прво големо ажурирање во форма Windows 11 2022 Update. Добивај вести на вибер Со Windows 11, Мајкрософт одлучи да се префрли на годишно издание на надградби, што значи дека не мора да прецизира во која половина од годината се објавува ажурирањето, како што беше случајот со претходните верзии на Windows. Windows

Стигна ажурирањето на Windows 11 за 2022: Кои нови функции ги донесе?

Стигна ажурирањето на Windows 11 за 2022: Кои нови функции ги донесе?

Windows 11 почна да го добива своето прво големо ажурирање во форма на Windows 11 2022 Update. Со Windows 11, Microsoft одлучи да се префрли на годишна објава на ажурирања, што значи дека не мора да прецизира во која половина од годината се објавува ажурирањето, како што беше случајот со претходните верзии на Windows. Windows 11 беше објавен пред повеќе

Microsoft ја пушти првата надградба за Windows 11 и најави дека годишните надградби продолжуваат и во иднина

Microsoft ја пушти првата надградба за Windows 11 и најави дека годишните надградби продолжуваат и во иднина

Windows 11 2022 Update донесува неколку новини кај веќе редизајнираниот Windows, а идниот месец ќе ја видиме и првата помала надградба со дел од новините кои не станаа достапни овој месец