притисни ентер »

Volvo најави електричен SUV модел за крајот на 2022
Volvo најави електричен SUV модел за крајот на 2022

Volvo најави електричен SUV модел за крајот на 2022

Целта на Volvo веќе 100 години е е да иновира и да воспостави нови стандарди, со цел да спаси повеќе животи. Со најновиот автомобил, компанијата продолжува со нова технологија, со која што ќе се забрза напредокот кон визијата на компанијата. „На крајот на оваа година, ќе го откриеме нашиот нов, целосно, електричен предводник на SUV“, официјално соопшти

„Volvo“ најави електричен „SUV“

„Volvo“ најави електричен „SUV“

Изворно електричен и дефиниран со софтвер, тоа е демонстрација на нашата иднина и го означува почетокот на новата ера на безбедностт и компанијата. Речиси 100 години, целта на „Volvo“ е да иновира и постави нови стандарди за да спаси повеќе животи. Со најновиот автомобил, наследството продолжува со воведување на нови технологии кои ќе помогнат и ќе

Volvo најави електричен SUV

Volvo најави електричен SUV

„Подоцна оваа година, ќе го откриеме нашиот нов целосно електричен предводник на SUV“, соопшти Volvo. Оригинално електрично и софтверско дефинирано, тоа е демонстрација на нашата иднина и го означува почетокот на новата ера на безбедност. Речиси 100 години, целта на Volvo беше да иновира и постави нови стандарди за да спаси повеќе животи. Со најновиот

Volvo најави електричен SUV

Volvo најави електричен SUV

„Подоцна оваа година, ќе го откриеме нашиот нов целосно електричен предводник на SUV“, соопшти Volvo. Добивај вести на вибер Оригинално електрично и софтверско дефинирано, тоа е демонстрација на нашата иднина и го означува почетокот на новата ера на безбедност. Речиси 100 години, целта на Volvo беше да иновира и постави нови стандарди за да спаси повеќе