притисни ентер »

Се чистеше на повеќе локации низ Центар, надлежните со апел
Се чистеше на повеќе локации низ Центар, надлежните со апел

Се чистеше на повеќе локации низ Центар, надлежните со апел

Повеќе локации во Општина Центар исчистени, освежени и искосени, соопштија од локалната самоуправа. - Нашите хигиеничари чистеа на потегот околу Градскиот стадион и салата Работнички, искосени и расчистени се училишните дворови на ООУ „Киро Глигоров“ и ООУ ,,Кочо Рацин“, во Буњаковец со цистерни ги поминавме и освеживме маалските улици, соопштија од

Исчистени, освежени и искосени повеќе локации во Центар

Исчистени, освежени и искосени повеќе локации во Центар

Службата за одржување на хигиената при ЈП ПОЦ чистела на потегот околу Градскиот стадион и салата Работнички, а искосени и расчистени биле и дворовите на основните училишта „Киро Глигоров“ и  ,,Кочо Рацин“. Воедно, во Буњаковец со цистерни се поминати и освежени маалските улици, информираат од Општина Центар. Оттаму апелираат до граѓаните и до сите