притисни ентер »

Мајли повторно во болница: Пејачката нема мир
Мајли повторно во болница: Пејачката нема мир

Мајли повторно во болница: Пејачката нема мир

Во неодамнешните прегледи, докторите откриле дека таа има здравствени проблеми и мора да биде подложена на операција. Операцијата беше успешна и Мајли се опоравува дома. Пејачката Мајли Сајрус заврши во болница пред еден месец поради тонзилитис. Сега таа мораше повторно да се врати во болницата, но овој пат на операцијата на гласните жици. Проблемите

Кошмар за секој пејач: Мајли Сајрус итно оперирана!

Кошмар за секој пејач: Мајли Сајрус итно оперирана!

Мајли Сајрус е итно превезена во болница, а потоа и оперирана, откако и’ било востановено дека има сериозен проблем со гласните жици. Кошмар за секоја пејачка, нели? За среќа, операцијата поминала во ред и моментално е на домашно лекување, а според прогнозите на лекарите, на сцената би требало да се врати во почеток на идната година. Дотогаш мора да

MAJЛИ САЈРУС ИTНO НА OПEPAЦИJA: Пpичинaтa е koшмap на сеkojа пejaчка

MAJЛИ САЈРУС ИTНO НА OПEPAЦИJA: Пpичинaтa е koшмap на сеkojа пejaчка

Мајли Сајрус е итнo пpeвезeна во бoлницa, а потоа и опepиpaна, откако и’ било вocтановeнo дека има cepиoзен проблем со глacнитe жици. Кошmap за секоја пејачка, нели? За среќа, опepaциjaта поминала во ред и моментално е на домашно лekyвaње, а според прогнозите на лекарите, на сцената би требало да се врати во почеток на идната година. Дотогаш мора да

Мајли Сајрус повторно заврши во болница

Мајли Сајрус повторно заврши во болница

Светската пејачка Мајли Сајрус повторно е хоспитализирана поради проблемот со гласните жици. Сајрус преку социјалните мрежи изјави дека до крајот на годината таа ќе мора да направи операција. „Со настапите ќе морам малку да паузирам, затоа што ќе ми требаат неколку месци одмор“, изјавила Сајрус. Состојбата се влошила во последниот период. Пејачката

MAJЛИ САЈРУС ИTНO НА OПEPAЦИJA: Пpичинaтa е koшмp на сеkojа пejaчка

MAJЛИ САЈРУС ИTНO НА OПEPAЦИJA: Пpичинaтa е koшмp на сеkojа пejaчка

Мајли Сајрус е итнo пpeвезeна во бoлницa, а потоа и опepиpaна, откако и’ било вocтановeнo дека има cepиoзен проблем со глacнитe жици. Кошmap за секоја пејачка, нели? За среќа, опepaциjaта поминала во ред и моментално е на домашно лekyвaње, а според прогнозите на лекарите, на сцената би требало да се врати во почеток на идната година. Дотогаш мора да

Тишина за опоравување: Мајли Сајрус заврши на операциска маса

Тишина за опоравување: Мајли Сајрус заврши на операциска маса

Пејачката ќе мора да ги откаже закажаните настапи и концерти. Откако минатиот месец заврши во болница поради тонзилитис, пејачката Мајкли Сајрус повторно се врати во болница сега поради компликации со гласните жици, кои морала да ги оперира. Опоравувањето ќе трае неколку недели, а Мајли ќе треба што помалку да зборува за гласните жици побрзо да се

Мајли Сајрус повторно заврши во болница

Мајли Сајрус повторно заврши во болница

Светската пејачка Мајли Сајрус повторно е хоспитализирана поради проблемот со гласните жици. Сајрус преку социјалните мрежи изјави дека до крајот на годината таа ќе мора да направи операција. „Со настапите ќе морам малку да паузирам, затоа што ќе ми требаат неколку месци одмор“, изјавила Сајрус. Состојбата се влошила во последниот период. Пејачката

Мајли закрепнува по операција на гласните жици

Мајли закрепнува по операција на гласните жици

Мајли Сајрус е пуштена на домашно лекување откако неодамна ги оперирала гласните жици, дознава магазинот „Пипл“. Проблемите со гласните жици биле откриени при друг лекарски преглед. Мајли одлучила да се оперира пред крајот на оваа година, за да може да има време за закрепнување и да почне со работа на самиот почеток на 2020-та. Поради тоа, откажани

Пејачката во голем проблем: Итно ги опepиpaла гласните жици

Пејачката во голем проблем: Итно ги опepиpaла гласните жици

Мајли Сајруси имала опepaција на гласните жици и била задржана во болница. Наводно Мајли веќе долго време имала проблем за кој ништо не знаела. Како што пренесуваат американските медиуми, пејачката морала да направи итна опepaција на гласните жици и не смее да снима и говори најмалку две недели. За неа по операцијата се грижел Коди Симпсон, кој изјави

Мајли Сајрус ги оперирала гласните жици, се враќа наскоро

Мајли Сајрус ги оперирала гласните жици, се враќа наскоро

Мајли Сајрус е пуштена на домашно лекување откако неодамна ги оперирала гласните жици, дознава магазинот „Пипл“. Проблемите со гласните жици биле откриени при друг лекарски преглед. Мајли одлучила да се оперира пред крајот на оваа година, за да може да има време за закрепнување и да почне со работа на самиот почеток на 2020-та. Поради тоа, откажани