притисни ентер »

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Филхармонија
Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Филхармонија

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Филхармонија

На 1 и 2 јуни македонската публика ќе има ексклузивна шанса по навистина долго време, во интимна атмосфера како онаа во Македонската филхармонија, да ужива во изведбата на албумот „Трета мајка“, „Крушево“ и сето друго што го имаат подготвено големите мајстори на гитарата, Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ. Воедно, ексклузивно во Македонската филхармонија

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ  во Македонската  филхармонија

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

По распродавањето на првиот концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ по повод 20 години од издавањето на aлбумот ,,Трета мајка”, закажан и втор концерт за сите оние кои не успеаја да набават влезници, и тоа на 2 јуни, во Македонска филхармонија со почеток од 20:30 часот, објави организаторот. На 1 и 2 јуни, македонската публика ќе има ексклузивна

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ  во Македонската  филхармонија

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

По распродавањето на првиот концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ по повод 20 години од издавањето на aлбумот ,,Трета мајка”, закажан и втор концерт за сите оние кои не успеаја да набават влезници, и тоа на 2 јуни, во Македонска филхармонија со почеток од 20:30 часот, објави организаторот. На 1 и 2 јуни, македонската публика ќе има ексклузивна

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

По распродавањето на првиот концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ по повод 20 години од издавањето на aлбумот ,,Трета мајка”, закажан и втор концерт за сите оние кои не успеаја да набават влезници, и тоа на 2 јуни, во Македонска филхармонија со почеток од 20:30 часот, објави организаторот. На 1 и 2 јуни, македонската публика ќе има ексклузивна

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ  во Македонската  филхармонија

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

По распродавањето на првиот концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ по повод 20 години од издавањето на aлбумот ,,Трета мајка”, закажан и втор концерт … Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија Прочитај повеќе » Текстот Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ  во Македонската  филхармонија

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

По распродавањето на првиот концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ по повод 20 години од издавањето на aлбумот ,,Трета мајка”, закажан и втор концерт за сите оние кои не успеаја да набават влезници, и тоа на 2 јуни, во Македонска филхармонија со почеток од 20:30 часот, објави организаторот. На 1 и 2 јуни, македонската публика ќе има ексклузивна

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ на 2 јуни во скопје

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ на 2 јуни во скопје

Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ ќе одржат и втор концерт во Филхармонијата на 2 јуни, откако се распродаде првиот, на 1 јуни, објави „Авалон“. Македонскиот и српскиот гитарист, кои долги години соработуваат, ќе го свират заедничкиот албум „Трета мајка“, кој „Авалон“ неодамна го реобјави на винил по 20 години. На албумот гостува бугарскиот кавалџија