притисни ентер »

Како вашата кожа да биде помлада и посјајна за само 4 седмици?
Како вашата кожа да биде помлада и посјајна за само 4 седмици?

Како вашата кожа да биде помлада и посјајна за само 4 седмици?

Веќе подолго време планирате да воведете одредени новини во негата на вашата кожа со цел да обезбедите помлад, посветол и посвеж изглед на кожата, но никако да го спроведете тој план на дело бидејќи не сте сигурни од каде да започнете. Овој план ќе ви ги обезбеди потребните насоки како да направите вашата кожа да изгледа помлада и да ви помогне да

Крем наутро и да не се користи шминка – совети од дерматолозите како да заштити кожата при носење маска

Крем наутро и да не се користи шминка – совети од дерматолозите како да заштити кожата при носење маска

Докажано е дека маските ги штитат луѓето од потенцијално заразување со коронавирус, но тоа не значи дека имаат позитивно влијание врз вашата кожа, велат дерматолозите. Тие во неколку земји објавија дека проблеми со акни, иритирана кожа и други кожни болести се зголемија како резултат на долгочасовно и континуирано носење заштитна маска на работно место