притисни ентер »

„Би сакала дует со Карлеуша“: Драгана Мирковиќ откри детали за односот со балканската дива
„Би сакала дует со Карлеуша“: Драгана Мирковиќ откри детали за односот со балканската дива

„Би сакала дует со Карлеуша“: Драгана Мирковиќ откри детали за односот со балканската дива

Драгана Мирковиќ ја испрати старата година под стрес, а во еден момент заврши во болница, каде лекарите ѝ укажаа помош и го свртеа вниманието на тоа дека нејзината болест бара отсуство од било какви тензии и нервирања. „Во секоја година влегувам со неколку добри желби за себе и за луѓето што ги сакам, како и планот да се одморам и помалку да се нервирам,