притисни ентер »

„Беквалац ми бараше 100 евра на заем“: Одговорот на Саша Ковачевиќ ги шокира сите
„Беквалац ми бараше 100 евра на заем“: Одговорот на Саша Ковачевиќ ги шокира сите

„Беквалац ми бараше 100 евра на заем“: Одговорот на Саша Ковачевиќ ги шокира сите

Наташа Беквалац и Саша Ковачевиќ се одлични пријатели и открија многу работи од тоа пријателство. Сепак, она што го изнесе Саша ги зачуди многумина. Имено, Беквалац е позната како некој кој сака да се пошегува, но ова ќе ве изненади. „Наташа од неодамна ми побара 100 евра на заем, и бидејќи ни мојата ситуација не е најсјајна, не можев ѝ излезам во

Наташа Беквалац од колега побарала 100 евра на заем: Одговорот на Саша Ковачевиќ ги шокирал сите

Наташа Беквалац од колега побарала 100 евра на заем: Одговорот на Саша Ковачевиќ ги шокирал сите

Наташа Беквалац и Саша Ковачевиќ се големи пријатели и откриле многу работи од тоа пријателство. Меѓутоа тоа што Саша изнел ги запрепастило многумина. Имено, панонската барбика е позната по нејзините шеги, но ова ќе ве изненади. "Наташа неодамна ми побара 100 евра на заем, но бидејќи кај мене ситуацијата не е сјајна, неможев да и излезам во пресрет,

Наташа Беквалац од колега побарала 100 евра на заем: Одговорот на Саша Ковачевиќ ги шокирал сите

Наташа Беквалац од колега побарала 100 евра на заем: Одговорот на Саша Ковачевиќ ги шокирал сите

Наташа Беквалац и Саша Ковачевиќ се големи пријатели и откриле многу работи од тоа пријателство. Меѓутоа тоа што Саша изнел ги запрепастило многумина. Имено, панонската барбика е позната по нејзините шеги, но ова ќе ве изненади. "Наташа неодамна ми побара 100 евра на заем, но бидејќи кај мене ситуацијата не е сјајна, неможев да и излезам во пресрет,

Саша Ковачевиќ ѝ понудил на Беквалац бесплатни специјалитети во неговиот ресторан

Саша Ковачевиќ ѝ понудил на Беквалац бесплатни специјалитети во неговиот ресторан

Српскиот пејач Саша Ковачевиќ во едно од своите последни интервјуа за магазинот Story, кој го правел заедно со Наташа Беквалац открил детали од нивна интимна дружба. Тој изјавил дека Беквалац е добредојдена во неговиот ресторан кој неодамна пејачот го отворил во Белград. Тој изјавил дека Беквалац со ќерките секогаш ќе може бесплатно да јаде од специјалитетите

Саша Ковачевиќ ѝ понудил на Беквалац бесплатни специјалитети во неговиот ресторан

Саша Ковачевиќ ѝ понудил на Беквалац бесплатни специјалитети во неговиот ресторан

Српскиот пејач Саша Ковачевиќ во едно од своите последни интервјуа за магазинот Story, кој го правел заедно со Наташа Беквалац, открил детали од нивна интимна дружба. Тој изјавил дека Беквалац е добредојдена во неговиот ресторан кој пејачот неодамна  го отворил во Белград. Тој изјавил дека Беквалац со ќерките секогаш ќе може бесплатно да јаде од специјалитетите

Наташа Беквалац му побарала 100 евра заем на Саша Ковачевиќ, тој ја одбил

Наташа Беквалац му побарала 100 евра заем на Саша Ковачевиќ, тој ја одбил

Наташа Беквалац и Саша Ковачевиќ дале заедничко интервју во кое еден за друг откриле многу работи. Меѓутоа она што Саша го кажал, запрепастило многумина. Имено, панонската барбика е позната како некој што сака да се шегува на своја сметка, доста пати брилјира со изјавите, но овој пат се надмина себеси. Наташа неодамна ми бараше 100 евра на заем, но

Твоите деца нема да бидат гладни: Наташа барала 100 евра на заем од колега!

Твоите деца нема да бидат гладни: Наташа барала 100 евра на заем од колега!

Наташа Беквалац и Саша Ковачевиќ дале заедничко интервју во кое еден за друг откриле многу работи. Меѓутоа она што Саша го кажал, запрепастило многумина. Имено, панонската барбика е позната како некој што сака да се шегува на своја сметка, доста пати брилјира со изјавите, но овој пат се надмина себеси. Наташа неодамна ми бараше 100 евра на заем, но