притисни ентер »

Ова девојче денес е една од најубавите турски актерки
Ова девојче денес е една од најубавите турски актерки

Ова девојче денес е една од најубавите турски актерки

ФОТО: Ова девојче денес е една од најубавите турски актерки Турската актерка и пејачка Бергузар Корел својот талент го наследила од своите родители кои и двајцата се актери. Омажена е за актерот Халит Ергенч, а нема да биде чудно и ако нивниот 9 годишен син продолжи по семејните стапки. Кога станува збор за приватноста, Бергузар или попозната како

Погледнате како изгледаше турската убавица како малечко девојче

Погледнате како изгледаше турската убавица како малечко девојче

insatgram Турската актерка и пејачка Бергузар Корел својот талент го наследила од своите родители кои и двајцата се актери. Омажена е за актерот Халит Ергенч, а нема да биде чудно и ако нивниот 9 годишен син продолжи по семејнуте стапки. Кога станува збор за приватноста, Бергузар или попозната како Шехерезад, е редовен корисник на социјалните мрежи

Денес е една од најпопуларните турски актерки - некогаш изгледала вака

Денес е една од најпопуларните турски актерки - некогаш изгледала вака

Денес е една од најпознатите, најпопуларни и најплатени турски актерки. Убавата Берѓурзал Корел која ја гледаме во Далеку од дома на Сител изгледала вака во младоста. ____________________________________________________________________________