притисни ентер »

„Македонија-Блокира” утре ќе организира протест пред Собрание против уставните измени
„Македонија-Блокира” утре ќе организира протест пред Собрание против уставните измени

„Македонија-Блокира” утре ќе организира протест пред Собрание против уставните измени

„Македонија Блокира” на денешната прес-конференција се осврна на ,,големиот Сенароден протест” кој е навајевн за утре пред Собранието со цел спречување на уставните измени. Протестот ќе се одржи во 12 часот. Во исто време во Собранието се одржува седница на која пратениците ќе гласаат за уставните амандмани за промена на Уставот. ,,Како што е познато,

„Македонија-Блокира” утре ќе организира протест пред Собрание против уставните измени

„Македонија-Блокира” утре ќе организира протест пред Собрание против уставните измени

„Македонија Блокира” на денешната прес-конференција се осврна на ,,големиот Сенароден протест” кој е навајевн за утре пред Собранието со цел спречување на уставните измени. Протестот ќе се одржи во 12 часот. Во исто време во Собранието се одржува седница на која пратениците ќе гласаат за уставните амандмани за промена на Уставот. ,,Како што е познато,

„Македонија-Блокира” утре ќе организира протест пред Собрание против уставните измени

„Македонија-Блокира” утре ќе организира протест пред Собрание против уставните измени

„Македонија Блокира” на денешната прес-конференција се осврна на ,,големиот Сенароден протест” кој е навајевн за утре пред Собранието со цел спречување на уставните измени. Протестот ќе се одржи во 12 часот. Во исто време во Собранието се одржува седница на која пратениците ќе гласаат за уставните амандмани за промена на Уставот. ,,Како што е познато,

Бачев повика на протест: Или ќе дозволиме маринетската власт да избрише се што е македонско или Македонија ќе победи

Бачев повика на протест: Или ќе дозволиме маринетската власт да избрише се што е македонско или Македонија ќе победи

Како што е познато, лани на 4-ти ноември, осумдесет и четири организации – политички партии и здруженија од земјата и дијаспората потпишаа Повелба за стратешка соработка со која се формира Кризен штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори, кој настапува под слоганот „Македонија-Блокира“. Како што најавивме, во

Бачев повика на протест: Или ќе дозволиме маринетската власт да избрише се што е македонско или Македонија ќе победи

Бачев повика на протест: Или ќе дозволиме маринетската власт да избрише се што е македонско или Македонија ќе победи

Како што е познато, лани на 4-ти ноември, осумдесет и четири организации – политички партии и здруженија од земјата и дијаспората потпишаа Повелба за стратешка соработка со која се формира Кризен штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори, кој настапува под слоганот „Македонија-Блокира“. Како што најавивме, во

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците

„Во името н Единствена Македонија и во свое лично име упатувам честитки до членовите на Синодот на Македонската православна Црква, на преподобното свештенство и монаштво и на сите православни верници по повод големиот христијански празник, Раѓањето Христово – Божиќ со желба за добро здравје, лична среќа, мир и спокој. Преку Христос, божјата љубов кон

Бачев: Поповите да фрлат анатема до седмо колено за оние што ги подржуваат уставните измени

Бачев: Поповите да фрлат анатема до седмо колено за оние што ги подржуваат уставните измени

Во името на Единствена Македонија и во свое лично име упатувам честитки до членовите на Синодот на Македонската православна Црква, на преподобното свештенство и монаштво и на сите православни верници по повод големиот христијански празник, Раѓањето Христово - Божиќ со желба за добро здравје, лична среќа, мир и спокој. Преку Христос, божјата љубов кон

Бачев побара свештениците за Бадник да фрлат анатема на уставните измени

Бачев побара свештениците за Бадник да фрлат анатема на уставните измени

Македонската православна Црква е еден од темелите на државноста и вековен чувар на македонскиот народ и главен столб на македонското опстојување, вели во своето обраќање Јанко Бачев, претседателот на Единствена Македонија. „Македоснките попови имаат силна национална должност на вечерашните богослужби низ сите цркви во земјата и дијаспората да фрлат

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците – А1он

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема за оние што ги поддржуваат уставните измени

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема за оние што ги поддржуваат уставните измени

Македонската православна Црква е еден од темелите на државноста и вековен чувар на македонскиот народ и главен столб на македонското опстојување, вели во своето обраќање Јанко Бачев, претседателот на Единствена Македонија. „Македоснките попови имаат силна национална должност на вечерашните богослужби низ сите цркви во земјата и дијаспората да фрлат