притисни ентер »

“Ахмети со валкана игра сака да го поврати авторитетот“
“Ахмети со валкана игра сака да го поврати авторитетот“

“Ахмети со валкана игра сака да го поврати авторитетот“

Поранешнот дипломат и функционер на СДСМ, Ѓорѓи Спасов со објава на својот Фејсбук профил реагира на денешната покана од лидерот на ДУИ Али Ахмети за зедничка средба со челниците на партиите од албанскиот политички блок на 13 август, каде вели дека Ахмети пак манипулира. – Али Ахмети со повик до лидерите на партиите на етничките Албанци во Македонија

“Ахмети со валкана игра сака да го поврати авторитетот“

“Ахмети со валкана игра сака да го поврати авторитетот“

Поранешнот дипломат и функционер на СДСМ, Ѓорѓи Спасов со објава на својот Фејсбук профил реагира на денешната покана од лидерот на ДУИ Али Ахмети за зедничка средба со челниците на партиите од албанскиот политички блок на 13 август, каде вели дека Ахмети пак манипулира. – Али Ахмети со повик до лидерите на партиите на етничките Албанци во Македонија

Спасов: Со валкана игра Ахмети на кого Груевски му даде амнестија се обидува да си ја поврати својата изгубена политичка моќ

Спасов: Со валкана игра Ахмети на кого Груевски му даде амнестија се обидува да си ја поврати својата изгубена политичка моќ

Универзитетскиот професор и поранешен дипломат, Ѓорѓи Спасов со објава на својот Фејсбук профил реагира на денешната покана од лидерот на ДУИ Али Ахмети за зедничка средба со челниците на партиите од албанскиот политички блок на 13 август, каде вели дека Ахмети пак манипулира. Универзитетскиот професор и поранешен дипломат, Ѓорѓи Спасов со објава на

Спасов: Ахмети пак манипулира

Спасов: Ахмети пак манипулира

Универзитетскиот професор и поранешен дипломат, Ѓорѓи Спасов со објава на својот Фејсбук профил реагира на денешната покана од лидерот на ДУИ Али Ахмети за зедничка средба со челниците на партиите од албанскиот политички блок на 13 август, каде вели дека Ахмети пак манипулира. – Али Ахмети со повик до лидерите на партиите на етничките Албанци во Македонија

Спасов: Со валкана игра Ахмети се обидува да си ја поврати изгубената политичка моќ

Спасов: Со валкана игра Ахмети се обидува да си ја поврати изгубената политичка моќ

– Али Ахмети со повик до лидерите на партиите на етничките Албанци во Македонија на заеднички состанок на денот на потпишувањето на Рамковниот договор, прави перфиден обид тој ден да го промовира во Ден на победата на Албанците врз Македонците. Тој продолжува со политиката за етничка мобилизација на Албанците ставајќи се на чело на тоа етничко обединување

Спасов: Со валкана игра Ахмети се обидува одново да си ја поврати својата изгубена политичка моќ и позиција

Спасов: Со валкана игра Ахмети се обидува одново да си ја поврати својата изгубена политичка моќ и позиција

Универзитетскиот професор и поранешен дипломат, Ѓорѓи Спасов со објава на својот Фејсбук профил реагира на денешната покана од лидерот на ДУИ Али Ахмети за зедничка средба со челниците на партиите од албанскиот политички блок на 13 август, каде вели дека Ахмети пак манипулира. – Али Ахмети со повик до лидерите на партиите на етничките Албанци во Македонија

Спасов: Со валкана игра Ахмети се обидува одново да си ја поврати својата изгубена политичка моќ и позиција

Спасов: Со валкана игра Ахмети се обидува одново да си ја поврати својата изгубена политичка моќ и позиција

Универзитетскиот професор и поранешен дипломат, Ѓорѓи Спасов со објава на својот Фејсбук профил реагира на денешната покана од лидерот на ДУИ Али Ахмети за зедничка средба со челниците на партиите од албанскиот политички блок на 13 август, каде вели дека Ахмети пак манипулира. – Али Ахмети со повик до лидерите на партиите на етничките Албанци во Македонија

Спасов: Ахмети прави етничка мобилизација во улога на воен командант кого Груевски го амнестираше

Спасов: Ахмети прави етничка мобилизација во улога на воен командант кого Груевски го амнестираше

63 Споделувања Share Tweet Фејсбук статус на Ѓорѓи Спасов Ахмети пак манипулира Али Ахмети со повик до лидерите на партиите на етничките Албанци во Македонија на заеднички состанок на денот на потпишувањето на Рамковниот договор, прави перфиден обид тој ден да го промовира во Ден на победата на Албанците врз Македонците. Тој продолжува со политиката

Спасов: Ахмети прави етничка мобилизација на Албанците ставајќи се во својство на воен командант, на кого Груевски му даде амнестија

Спасов: Ахмети прави етничка мобилизација на Албанците ставајќи се во својство на воен командант, на кого Груевски му даде амнестија

Универзитетскиот професор и поранешен дипломат, Ѓорѓи Спасов со објава на својот Фејсбук профил реагира на денешната покана од лидерот на ДУИ Али Ахмети за зедничка средба со челниците на партиите од албанскиот политички блок на 13 август, каде вели дека Ахмети пак манипулира. – Али Ахмети со повик до лидерите на партиите на етничките Албанци во Македонија