притисни ентер »

Mercedes ги цени своите вработени. За секој работник бонус од 7.300 евра
Mercedes ги цени своите вработени. За секој работник бонус од 7.300 евра

Mercedes ги цени своите вработени. За секој работник бонус од 7.300 евра

Од 1997 година, производителот редовно дели дел од својот профит со своите вработени давајќи им бонуси. Тие за 2022 година ќе бидат исплатени во април и ќе бидат рекордни. Mercedes заврши тешка година со солидни резултати. Компанијата е свесна колку вработените стојат зад нејзиниот успех и, покрај светската криза, има намера да ги награди и со бонуси

Работниците на Мерцедес во Германија ќе добијат бонус од 7.300 евра

Работниците на Мерцедес во Германија ќе добијат бонус од 7.300 евра

Работниците на Мерцедес бенц имаат причина за славење откако германската компанија најави рекорден бонус кој ќе им биде поделен на околу 93.000 работници во Германија. Работниците на Мерцедес бенц имаат причина за славење откако германската компанија најави рекорден бонус кој ќе им биде поделен на околу 93.000 работници во Германија. Менаџментот на

Mercedes-Benz ќе им даде бонус од 7.300 Евра на вработените во Германија

Mercedes-Benz ќе им даде бонус од 7.300 Евра на вработените во Германија

Повеќе од 25 години, Mercedes-Benz дели дел од профитот со вработените во Германија и оваа година околу 93.000 вработени во Германија ќе добијат бонус од 7.300 Евра! Минатата година околу 100.000 вработени на Mercedes-Benz во Германија добија по дополнителни 6.000 Евра како „знак на почит“ по профитабилната 2021 година. По одличните перформанси во