притисни ентер »

Објавен повик за чартер летови за 215 македонски граѓани кои се наоѓаат во Љубљана
Објавен повик за чартер летови за 215 македонски граѓани кои се наоѓаат во Љубљана

Објавен повик за чартер летови за 215 македонски граѓани кои се наоѓаат во Љубљана

Владата објави јавен повик за организирање авионски превоз за наши државјани кои сакаат да се вратат во земјава (https://vlada.mk/node/20727), со чартер летови од Љубљана за 215 патници. Крајниот рок за организирање на летовите треба да биде до задутре во 12:00 часот. -Право на учество има секоја авиокомпанија или туристичка агенција која ќе организира

АВИОНСКИ ПРЕВОЗ: Oва е за нашите државјани во странство кои сакаат да се вратат

АВИОНСКИ ПРЕВОЗ: Oва е за нашите државјани во странство кои сакаат да се вратат

Објавен е јавен повик за организирање на авионски превоз за државјаните на Република Северна Македонија во странство кои сакаат да се вратат во земјата од Љубљана. Предмет на овој јавен повик е организирање авионски превоз за пренесување на македонските граѓани на територија на Република Северна Македонија, по претходно прибавена листа од Министерството

Објавен повик за чартер летови за наши државјани од Љубљана

Објавен повик за чартер летови за наши државјани од Љубљана

Владата објави јавен повик за организирање авионски превоз за наши државјани кои сакаат да се вратат во земјава (https://vlada.mk/node/20727), со чартер летови од Љубљана за 215 патници. Крајниот рок за организирање на летовите треба да биде до задутре во 12:00 часот. -Право на учество има секоја авиокомпанија или туристичка агенција која ќе организира

Владата објави јавен повик за организирање на авионски превоз за македонските  државјани кои сакаат да се вратат во земјата од Љубљана

Владата објави јавен повик за организирање на авионски превоз за македонските државјани кои сакаат да се вратат во земјата од Љубљана

Предмет на овој јавен повик е организирање авионски превоз за пренесување на македонските граѓани на територија на Македонија, по претходно прибавена листа од Министерството за надворешни работи на пријавени патници, македонски граѓани со моментален престој во странство. Со овој јавен повик е утврдена следната дестинација за чартер летови: Љубљана

Владата објави повик за чартер- лет од Љубљана за 215 патници

Владата објави повик за чартер- лет од Љубљана за 215 патници

Владата попладнево објави јавен повик за уште еден чартер-лет кој треба да се организира со цел враќање на македонски државјани во земјава. Јавниот повик е за лет од Љубљана до Скопје со кој ќе се пренесат 215 патници. Пријавувањето трае до утре до 8 часот наутро, а крајниот рок за организирање на летовите треба да биде петок (27 март) до 12 часот

Јавен повик за организирање на авионски превоз за македонските државјани од Љубљана

Јавен повик за организирање на авионски превоз за македонските државјани од Љубљана

Владата на Република Северна Македонија објави јавен повик за организирање на авионски превоз за државјаните на Република Северна Македонија во странство кои сакаат да се вратат во земјата ( https://vlada.mk/node/20727 ). Предмет на овој јавен повик е организирање авионски превоз за пренесување на македонските граѓани на територија на Република Северна

Објавен е јавен повик за организирање на авионски превоз за државјаните на Република Северна Македонија во странство кои сакаат да се вратат во земјата од Љубљана

Објавен е јавен повик за организирање на авионски превоз за државјаните на Република Северна Македонија во странство кои сакаат да се вратат во земјата од Љубљана

Владата на Република Северна Македонија објави јавен повик за организирање на авионски превоз за државјаните на Република Северна Македонија во странство кои сакаат да се вратат во земјата ( https://vlada.mk/node/20727 ). Предмет на овој јавен повик е организирање авионски превоз за пренесување на македонските граѓани на територија на Република Северна

Објавен повик за чартер летови за наши државјани од Љубљана

Објавен повик за чартер летови за наши државјани од Љубљана

Владата објави јавен повик за организирање авионски превоз за наши државјани кои сакаат да се вратат во земјава ( https://vlada.mk/node/20727 ), со чартер летови од Љубљана за 215 патници. Крајниот рок за организирање на летовите треба да биде до задутре во 12:00 часот. -Право на учество има секоја авиокомпанија или туристичка агенција која ќе организира

Објавен повик за чартер летови за наши државјани од Љубљана

Објавен повик за чартер летови за наши државјани од Љубљана

Владата објави јавен повик за организирање авионски превоз за наши државјани кои сакаат да се вратат во земјава ( https://vlada.mk/node/20727 ), со чартер летови од Љубљана за 215 патници. Крајниот рок за организирање на летовите треба да биде до задутре во 12:00 часот. -Право на учество има секоја авиокомпанија или туристичка агенција која ќе организира