притисни ентер »

А еве го и македонскиот старт на преговорите со ЕУ
А еве го и македонскиот старт на преговорите со ЕУ

А еве го и македонскиот старт на преговорите со ЕУ

Сите државни институции, сите ресори се подготвени и само го чекаат датумот да летнат кон целта. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Виртуелната реалност пристигна и во Јемен

Виртуелната реалност пристигна и во Јемен

Ова е првото мини-кино со очила за виртуелна реалност, а реакциите на љубопитните доброволци се пресмешни. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Таткото најде начин како да ја прошета ќерката, да го забавува синот, а и нему да не му биде досадно

Таткото најде начин како да ја прошета ќерката, да го забавува синот, а и нему да не му биде досадно

Само видеото да не дојде до мајката, да не види како лудо ја вози ќерката низ дворот. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Побарал од другарите стриптиз за роденден и си доби стриптиз што никогаш нема да ги заборави

Побарал од другарите стриптиз за роденден и си доби стриптиз што никогаш нема да ги заборави

Некоја година дури нема ни да помислува на стриптиз :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Шампионат во плескање по зaдиници за жени

Шампионат во плескање по зaдиници за жени

Не ми е јасно какви се правилата, ниту кој победува, но многу е интересно за гледање :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.