притисни ентер »

Трамп: Не знам дали ќе можам да стигнам во Москва, но би сакал
Трамп: Не знам дали ќе можам да стигнам во Москва, но би сакал

Трамп: Не знам дали ќе можам да стигнам во Москва, но би сакал

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај. – Благодарам на поканата. Настанот е на среде политичка сезона, па не сум сигурен дали ќе стигнам, но би сакал да одам доколку можам,

Трамп: Му благодарам на Путин за поканата, би сакал да можам да отидам

Трамп: Му благодарам на Путин за поканата, би сакал да можам да отидам

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај. – Благодарам на поканата. Настанот е на среде политичка сезона, па не сум сигурен дали ќе стигнам, но би сакал да одам доколку можам,

Трамп: Не знам дали ќе можам да стигнам во Москва, но би сакал

Трамп: Не знам дали ќе можам да стигнам во Москва, но би сакал

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај. – Благодарам на поканата. Настанот е на среде политичка сезона, па не сум сигурен дали ќе стигнам, но би сакал да одам доколку можам,

Трамп размислува за поканата од Путин да присуствува на Денот на победата во Москва

Трамп размислува за поканата од Путин да присуствува на Денот на победата во Москва

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај. – Благодарам на поканата. Настанот е на среде политичка сезона, па не сум сигурен дали ќе стигнам, но би сакал да одам доколку можам,

Неизвесна посетата на Трамп во Москва по повод Денот на победата над фашизмот

Неизвесна посетата на Трамп во Москва по повод Денот на победата над фашизмот

Американскиот претседател нагласи дека е „голема работа" да се прослави крај на војна. Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај. – Благодарам на поканата. Настанот е на среде

Трамп сака, ама не знае дали ќе може да стигне во Москва на 9 мај?

Трамп сака, ама не знае дали ќе може да стигне во Москва на 9 мај?

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај. – Благодарам на поканата. Настанот е на среде политичка сезона, па не сум сигурен дали ќе стигнам, но би сакал да одам доколку можам

Трамп: Не знам дали можам да одам во Москва , а би сакал

Трамп: Не знам дали можам да одам во Москва , а би сакал

Поканата ја примил од  претседателот на Русија , Владимир Путин. "Благодарен сум на поканата. Настанот е среде политичката сезона, така што не сум сигурен дали ќе можам да отидам таму, но би сакал да одам доколку можев", изјави  Трамп. Тој рече дека е „голема работа“ да се слави крајот на војната, пренесува Ројтерс. Путин раководи со организацијата

ТРАМП: Сакам да одам во Москва за 9 мај, но не знам дали ќе стигнам

ТРАМП: Сакам да одам во Москва за 9 мај, но не знам дали ќе стигнам

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај. – Благодарам на поканата. Настанот е на среде политичка сезона, па не сум сигурен дали ќе стигнам, но би сакал да одам доколку

Трамп сака, ама не знае дали ќе може да стигне во Москва на 9 мај

Трамп сака, ама не знае дали ќе може да стигне во Москва на 9 мај

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај. – Благодарам на поканата. Настанот е на среде политичка сезона, па не сум сигурен дали ќе стигнам, но би сакал да одам доколку можам,

Трамп: Не знам дали ќе можам да стигнам во Москва, но би сакал

Трамп: Не знам дали ќе можам да стигнам во Москва, но би сакал

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави денеска дека размислува околу поканата на рускиот колега Владимир Путин да присуствува на комеморативната свеченост по повод Денот на победата над фашизмот во Москва на 9 мај.